Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şampiyonlar Ligi 24.11.04 Maçları

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
adamlar dağıldı,zaten bu shaktar gol yiyince dağılıyor crespo'yuda hiç sevmem yazmış bi tane bu arada sheva'ya nooldu?[signature][hline]R+
Mesaj tarihi:
Shevy, Tomasson ve Inzaghi yok bu macta...
Ne ho$ bir $eydir boyle bir takimda teknik direktor olmak ya. `Butun hucum hattim sakat. Neyse Crespo'yu oynatayim bari...` peh. :)[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo...

Mesaj tarihi:
barça maçındada fark olur diyodum 1-1 helal celtic'e dayandı dk.70 birazdan goller gelir bence ronaldinho fln başlar adamım..[signature][hline]R+
Mesaj tarihi:
Barca garantiledi zaten Milan'la birlikte. Zorlamiyor olabilirler. Maci takip edemiyorum ama yedekleri bile surmu$ olabilirler sahaya...[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo...

Mesaj tarihi:
said:
-Wissy, 24 Kasım 2004 21:38 tarihinde demiş ki:
Rosenborg - Panathinaikos maci ise `Gonzalez'in performansina bakar.` diyorum. Takim olarak birbirlerinden cok da farkli degiller. Gucleri dengeli. Rosenborg'un saha, Pan.'un da Gonzalez avantaji var. Umarim eglenceli bir mac olur, iki iddiasiz takimin kar$ila$masindan bol gol cikar da mac izlenmeye deger olur...
[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo...

Mesaj tarihi:
ok bende ordanda biraz gecikmeli geliyor doğru soccerstand var livescore'a nazaran daha erken geliyor ama alıştım livescore'a bırakamıyorum :D[signature][hline]R+
  • Yeni Oluştur...