uncla Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 martins'de oyuna girdi,adamında isme hastayım ogafemi bu arada 84'lü adam lol,fazla gelişmiş bu[signature][hline]R+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 O yine iyi. Rooney, C. Ronaldo gibi adamlarin ya$itlari haftasonlari hali sahada gece maci ayarlamaya cali$iyor.[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 stankovic yonetti martins tamamladi 1-1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 bremen 1-1 milan 2-0 önde 2 dk'da 3 gol oldu :D[signature][hline]R+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 cruz'un ikizi fln varmı ?[signature][hline]R+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Kaka, Crespo. Ne oldu ya?[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 adamlar dağıldı,zaten bu shaktar gol yiyince dağılıyor crespo'yuda hiç sevmem yazmış bi tane bu arada sheva'ya nooldu?[signature][hline]R+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Shevy, Tomasson ve Inzaghi yok bu macta... Ne ho$ bir $eydir boyle bir takimda teknik direktor olmak ya. `Butun hucum hattim sakat. Neyse Crespo'yu oynatayim bari...` peh. :)[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 oha şansa bak üçü birden sakat ahua :D[signature][hline]R+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 barça maçındada fark olur diyodum 1-1 helal celtic'e dayandı dk.70 birazdan goller gelir bence ronaldinho fln başlar adamım..[signature][hline]R+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Barca garantiledi zaten Milan'la birlikte. Zorlamiyor olabilirler. Maci takip edemiyorum ama yedekleri bile surmu$ olabilirler sahaya...[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Rosenborg da atti golunu...[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Panathinaikos yine çaktı :D[signature][hline]R+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 puan durumlarını düşünmeden konuşuyorum ya hey allam :D[signature][hline]R+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 hangi siteden takip ediyorsun wissy ?[signature][hline]R+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Bir Rosenborg bir Panathinaikos... Basket macina dondu galiba. :)[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 ahah 2 tane zevksiz takım[signature][hline]R+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Skorlari Livescore.net'ten takip ediyorum. 1 dakikalik bir gecikmeyle veriyor. [yakla$ik][signature][hline]wi$h, the only gay eskimo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 bu almanların tezahüratta bize çok benziyor bizde vardır ya hani bizim için ..... koy onu söylüyorlar melodi ayni :D[signature][hline]R+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 said: -Wissy, 24 Kasım 2004 21:38 tarihinde demiş ki: Rosenborg - Panathinaikos maci ise `Gonzalez'in performansina bakar.` diyorum. Takim olarak birbirlerinden cok da farkli degiller. Gucleri dengeli. Rosenborg'un saha, Pan.'un da Gonzalez avantaji var. Umarim eglenceli bir mac olur, iki iddiasiz takimin kar$ila$masindan bol gol cikar da mac izlenmeye deger olur... [signature][hline]wi$h, the only gay eskimo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Yahu Santa Cruz gereksız hareketler butunlugu yahu yaptırdı penaltıyı bu arada demın toldo koseden bı kafa cıkardı[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 ok bende ordanda biraz gecikmeli geliyor doğru soccerstand var livescore'a nazaran daha erken geliyor ama alıştım livescore'a bırakamıyorum :D[signature][hline]R+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 bremenlilerde şut özürlü maçın başından beri kaleyi tutmadı hiç sanırım[signature][hline]R+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 rosenborg 2-2 oldu.[signature][hline]R+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 kıl oldum inter maçına bu arada stankoviç ne vurdu orda tam küfür ediyodum davids'e atmadı diye martins'in vurduğuda gol olmasa girişcektim :)[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem Estel_Anorien, 03 Eylül 2004 01:16 tarihinde Head'e demiş ki: ulan kelle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar