JFAMAP Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Cubase bilen arkadaşlarıma bir sorum var. Formattan önce cubase'e addictive drums'ı tanıtmanın yolunu bulmuştum epey uğraştırmıştı fakat şimdi VST Instruments kısmında addictive drums'ı bulamıyorum. Her 2 programda kurulu ve Addictive Drums'ı nasıl tanıtacağımı bilmiyorum. Netten video'lara baktığımda ise adamların anlatımına göre orada zaten hazır bulunuyor oradan seçiyor fakat ben Drum Groove Agent One / Synth ve Hallion dışında birşey göremiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JFAMAP Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 vazgeçtim bu lanet cubase denen programdan artık bıktım daha basit ve sade bir program arıyorum (sadece drum için) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JFAMAP Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 malesef her yol benim için bu cubase'e çıkıyor şu an superiordrummer'ı görmesine rağmen addictive drums'ı göremememin sebebi nedir? not: C:Program Files (x86)VSTPlugIns klasöründe Superior Drummer ve Addictive Drums.dll'leri var fakat sadece superior drummerı görebiliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar