Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 İnanılmaz bir alet bu ya. Daha 1 yıl olmadı M-any 256 Mb lık mp3 player alalı, bu aleti gördüm tiksindim yani mp3 playerımdan. 65k renkli ekran (resim gösterebilmek için) 40 GB hafıza, inanılmaz bir uyum. Tek sorun aşırı fiyatı. Bir de şarkıları kopya koyamıyorsun, her şarkı 9 cente yükleniyor.[signature][hline][b]Penthesilea I feel peace within as your soul meets a new world A world where you may step up to a higher learning Take my hand and walk down the path of forgiveness Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 said: Penthesilea, 12 Haziran 2004 21:29 tarihinde demiş ki: . Tek sorun aşırı fiyatı. Bir de şarkıları kopya koyamıyorsun, her şarkı 9 cente yükleniyor. Sırf bu yuzden ıgrenc bence. Ha alet olarak guzel degılmı? super.[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Hyr abi bende var eski modeli cillop gibi yüklüyorum valla beleş mp3 leri. Ama benimki 4 senelik fln galba yada 3, 5gb benimki[signature][hline]The answer of the question, why we are melancholic. I still feel the pain, i still feel your love... Born to cry... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 +1[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 sömestrin sonunda aldım abi 15GB gayette güzel yani renksiz ama 400 şarkı var parasız beleş atıyon içeri direk miss gibi ohh indirimdeydi amerikadan aldım 300$[signature][hline]yaşam anlamsızlıktır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Renksiz nası renksiz ya anlamadım? Ekranı mı renksiz?[signature][hline]The answer of the question, why we are melancholic. I still feel the pain, i still feel your love... Born to cry... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 eet renkli ekran varmı ki benim bildiim renksiz yani penthesilea dan dydm bende[signature][hline]yaşam anlamsızlıktır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 65 renkli falan değil yanlış duymuşsun. Normal ekranı var. Resim yükleyebiliyorsun ama göstermiyor. Ama yine de muazzam bir alet. 40GB'liklerden var bitane valla bütün albümüm içinde...[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk [Dreamsmiths] - CA Death is beauty, when wrapped in power.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 20 GB'lik var bende. Şarkıları kendi hd'den atıyorsun. Şarkı yüklemenin paralı olması i-tunes db sinden parça indirirsen oluyor. Yoksa yok böyle birşey.[signature][hline]VII. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 ya o i-tunes sorunlu bi prog. aslında yani çok yavaş açılıyo bayıyo. alarm olayı var ben 3 ay sora keşfettim kulaklıksız çok kısa bi alarm çalabiliyo. ya iPodun özelliği zaten bi external hd gibi kullanıyosun o güzelliği var notlarını yazıosun iPoddan okuyabılıyosun falan guzel alet yani. ama çok çabuk çiziliyo[signature][hline]yaşam anlamsızlıktır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 said: Chiptech, 12 Haziran 2004 22:35 tarihinde demiş ki: ama çok çabuk çiziliyo Benimkinde göçük bile var.[signature][hline]VII. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Haha, abi sana alet mi dayanır :) Aaa saolun valla ya ben HD den atılamıyor diye biliyordum. Ama o renk olayında ciddiyim yani, Mobimag da incelemesinde de yazıyordu hatta. Renkli mi la alexi? 40 gb lıktan bahsediyorum gerçi ben mini i-poddan falan değil.[signature][hline][b]Penthesilea I feel peace within as your soul meets a new world A world where you may step up to a higher learning Take my hand and walk down the path of forgiveness Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Miniler 5lik. Diğerleri 10(15 yaptılar, ama trdekiler hala 10) 20 ve 40. Bunlar beyaz sade ve kullanışlı yaratıklar.Dikdörtgene tamamlanmış bir 6600 boyutundalar aşağı yukarı. PC'nize (MAC değil) bağlanığınız slot fibrewire genelde her PC de olmayabiliyor.O yüzden USB hödösü alıyorsunuz. Ama fibrewire daha bir ownz çünkü makineye şarkı atarken aynı anda şarj edebiliyorsun fibrewire sayesinde. Mükemmel bir alet. Kesinlikle tavsiye ediyorum. Ayrıca içerisinde solitaire,brick gibi oyunlar. Ve daha güzeli Metro arkadaşınız Music Quiz var. Bu arşivinizden şarkı seçiyor adını vermiyor.4 şık veriyor ve şarkının belli bir yerini çalıyor.Şıklardan doğru olanı buluyorsunuz.5 saniye falan süreniz oluyor, zaman geçtikçe şıklar azalıyor alıcağınız puanda öyle tabii.Hastasıyımdır bu olayın. Ayrıca equalizer'ı var ki bayağı iş görüyor.Not koyup notlarınızı okuyabiliyorsunuz.Ayrıca external hd olarak kullanabiliyorsunuz. Direk sürücü olarak görülen bir tarafı var.Direk atıyorsunuz içine.Müzikler gizli dosya şeklinde gizli bir klasörde duruyor zaten. Müzikleri nasıl atıyoruz derseniz : i - Tunes adlı çok şokokrem bir programımız var, bununla yapıyoruz bu işi.Yanlız şöyle ÇOOOK UYUZ bir yönü var. Artist - Song infosuna göre koyuyor şarkıları yani dosya adı önemli değil i-Tunes için. Yani mesela bütün arşivi atıyor i-tunes'u açtığınızda alete (ayarları yapmazsanız böyle oluyor, kapalı tutun sırayla atın en güzeli) bir bakıyorsunuz. Song 2 - untitled My-Albums.com - hödö gibi şeyler.Dumur olmayın. Ben 2000 küsür mp3'ü elden geçirdim iPod için. Hepsinin infosunu teker teker açıp düzelttim albüm adını yazdım yok işte şarkı adı grup falan. iTunes'un librarysine koyarsanız arşivi, ordan düzeltirsiniz kolayca bayağı yardımcı oluyor bu. Çok saolun efendim çok saolun. Döktürdüm evet.[signature][hline][i]It is so ignorant to cry in someones funeral.Becouse you already know everyone will die some day, since the day you know him you should already know that.Now, look in my eyes and start thinking me rotting and decaying in my coffin.Sounds sad huh?But we are all sure that you and I will die some day.Maybe tomorrow maybe now.No need for tears in my funeral.Accept me dead, and so I will. VII. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 hmm ayrıca 1 kerede 2000mp3u kopyalamayı denersenız ustune yumurta kırdıgınızda pişme olasılıgıda var.. ayrıca 15GB lıklarda fibreware kablosu cıkıyo ama usb kablosu cıkmıyo o USB kablosuda turkıyede baya kazık bısı. Akatlar Mayadrom M Square' de 40€ muş öle duydum ama almadım şahsen fibreware ile idare ediyorum bide bişis rocam alexi, fibreware portu nerde bulurm ve kaçadır?[signature][hline]yaşam anlamsızlıktır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Benim ses kartımın üzerine var valla. Creative Soundblaster Audigy 2 ZS var bende. Çok memnunum.[signature][hline][i]It is so ignorant to cry in someones funeral.Becouse you already know everyone will die some day, since the day you know him you should already know that.Now, look in my eyes and start thinking me rotting and decaying in my coffin.Sounds sad huh?But we are all sure that you and I will die some day.Maybe tomorrow maybe now.No need for tears in my funeral.Accept me dead, and so I will. VII. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 ulen ne zmn radyo vj oldun :D[signature][hline]yaşam anlamsızlıktır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 said: Alexi_Septimus, 13 Haziran 2004 06:03 tarihinde demiş ki: Benim ses kartımın üzerine var valla. Creative Soundblaster Audigy 2 ZS var bende. Çok memnunum. Alexican, bende de SB Audigy 2 ve Creative Inspire 6600 var. Ama mallık edip cd sini kaybettim, şimdi driver ı netten indirdim ama hoparlörler bi garip ses veriyo. Ön 3 veriyo, arka vermiyo falan yandan yedi.[signature][hline][b]Penthesilea I feel peace within as your soul meets a new world A world where you may step up to a higher learning Take my hand and walk down the path of forgiveness Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Soruyu unuttum. İşte ben bu cd yi nette falan nerde bulurum? Yoksa cd siz de halleder miyim?[signature][hline][b]Penthesilea I feel peace within as your soul meets a new world A world where you may step up to a higher learning Take my hand and walk down the path of forgiveness Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 abi i-pod 6 aylık benim hem inanılmaz bir alet+ estetik+ 20 gb ya koy babam koy mp3 leri oooh valla hong kong' dan getirttik 400$ 'a en güzeli abi i-pod iyi alet[signature][hline]Eye of twilight, give us sight... Take our offer, give us might... Make our power, tears of night... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Çok kötü bence. Şarj'ı yeterli değil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lizardking Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 bende 20 gblik var ben istediim şarkıyı istediim gibi yüklüyorum nası oluyor bu peki?[signature][hline]:yapma: i got the poison i got the remedy! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Onun açıklamasını yaptılar. Ben sadece i-tunes ile şarkı yüklenebiliyor sanıyodum. M-any premium 256 MB var, flash kart olayı falan güzel ve kotların o yandaki minik ceplere bile sığıyor ama bu i-pod u gördükten sonra soğudum ya :([signature][hline][b]Penthesilea I feel peace within as your soul meets a new world A world where you may step up to a higher learning Take my hand and walk down the path of forgiveness Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Ahada[signature][hline][b]Penthesilea I feel peace within as your soul meets a new world A world where you may step up to a higher learning Take my hand and walk down the path of forgiveness Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 üstü aşırı çiziliyor...[signature][hline]homo homini lupus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FiXxXeR Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 creative nomad zen ler daha iyi.. 60gb likleri var.. ayrice creative mp3 isinde kasarlandi artik uzun zamandir yapiyorlar.. bende 60gb nomad vardi fakat caldilar:) cok memnundum 5000 kusur sarki vardi icinde hic kasmiyordu 10saat falan gidiyordu[signature][hline]a.k.a. Sharez Give me the strength to be what I was and forgive me for what I am. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar