26ee140 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Bilgisayarımda şuanda Windows XP kurulu. Ayrıca Windows98'de kullanmak istiyorum. Bunu nasıl sağlayabilirim? Bilgisayarımda 2 tane hdd var. İkisi de 2'ye bölünmüş durumda. Hdd'lerin birisi NTFS formatında, diğeri Fat32 formatında. Şuanda NTFS olandan bilgisayarı açıyorum ve XP yüklü. Fat32 olanda Windows 98 yüklü fakat onunla bilgisayarı açamıyorum. Bios'dan ayarladığımda 98 açmaya çalışıyor fakat hata veriyor açmıyor. Sadece güvenli kip'de açabiliyorum 98'i.. Bazı bilgisayarlarda gördüm, bilgisayarı açarken soruyor hangi işletim sistemi ile açmak istiyorsunuz diye. Bilgisayarımı o şekilde nasıl ayarlayabilirim?[signature][hline]nickimin 26ee140 olduğuna bakmayın, önüme gelen her siteye 26ee140 diye kayıt olurken burayada olmuşum kazayla yıllar önce.. şimdide onu kullanıyorum. yoksa ben xaty De Bakemm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agirol Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 sisteminin tamamen fat32 olması gerekli şöyle yaparsan daha kolay olur önce işletim sistemlerini sil önce 98 i kur ardından xp yi kur.[signature][hline]i'm ashamed, i was shamed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
26ee140 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 yazmayı unutmuşum, şuanki işletim sistemini bozmak istemiyorum. ayrıca hdd ikiye bölünmüş, yarısı fat32, yarısı ntfs değil. ikisi ayrı hdd'ler (birim maxtor biri samsung :) )[signature][hline]nickimin 26ee140 olduğuna bakmayın, önüme gelen her siteye 26ee140 diye kayıt olurken burayada olmuşum kazayla yıllar önce.. şimdide onu kullanıyorum. yoksa ben xaty De Bakemm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar