Octavarium Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Karsiyakada baykus harici satan yer varmi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Konak pierin karsisinda bir dukkan var orasi da satiyor. Kopruyu gecince Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 nightmare(ümit) mi diyosun .orası kapanalı yıllar oldu hatta sahibide patiden bir elemandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Ohaaaa kapandi mi orasi. Uzuldum lan. En son deckimi oradan almistim. Hey gidi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Orayi duymustum iced earth tshirt u alcaktim ama kapandı orası demişlerdi mtg de satiyomus demek Ps. hic siyah grup ismi baskili tshirt üm olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sQu Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 https://www.facebook.com/groups/Mtgturkey/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 sQu said: https://www.facebook.com/groups/Mtgturkey/ bu grubun işlevselliği var mı oyun düzenliyorlar mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rocker_tr Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Stüdyo ümit orayı kapattıktan arka sokak üstünde bir yerde açtı. müzik üzerine bir şey yapmıyor. T-shirt, çanta gibi şeyler satıyor. Kart satışı var mı bilmiyorum. Onun dışında Excalibur vardı yücel Müziğin karşısındaki dükkan kapandı ama KSK deki dükkanı açık mı hala bilmiyorum. Sahibini sevilmediği için orası da batmış olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar