iarwain Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 bence sallıyorsun çetintaş,böyle bir şey yaşanmadı.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 chrome said: çetintaş abi kediye lazer tutarlar da kovalar ya. sana da gündemi tutuyorlar kovalıyorsun olayın bu bence senin. lan ahahahahah
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Cipetpet said: Çetin abi bile bile trolleniyorsun,yazma olsun bitsin , şehirde doğmuş büyümüş kripto insanlara laf anlatamazsın Yerim trollemelerini de,trolleyenleri de.senin gibi gencler icin bir seyler paylasiyorum yoksa onlar ne yazarlarsa yazsinlar cipet. Netice de trollenince cebimden para eksilmiyor. Bosver.:)-D
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Yanlız var ya adam toyota gibi çıktı. Geze geze 1 milyon kilometre yaptı, hala motor üfürmüyor (dur herhalde).
chrome Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 abi şu an sen seni trolleyenlere küfür mü attın.
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 aquila said: KuddusiMavra said: aquila said: KuddusiMavra said: chrome said: çetintaş abi kediye lazer tutarlar da kovalar ya. sana da gündemi tutuyorlar kovalıyorsun olayın bu bence senin. Bu durumda lazeri tutan ben;kedi de sen dahil troleybusculer olmuyor musunuz? B)- Hayir. Evet gibi sanki yok baya degil. Yok baya oyle.
Cipetpet Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Goethe strasse milli görüş camisinin karşısında ,istanbul restaurant duruyormu acaba münihde? Orada döner ye,çıktıktan sonrada 2 rekat namaz kıl karşıdaki camii de adsdsss
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Kamikaze yapıp piramitten akilayı da banlatacak.
Cipetpet Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 chrome said: HOHOHAHAHAAHHAHAH Tamam olm sakin ol yükünü azaltıcam,dbrrrşşşşş
chrome Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 çipetpek ben de şakirt olduğum için geçiştireceğim bu davranışını. epi topu kaç kişiyiz şurada. friendly fire a gerek yok.
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Cipetpet said: Goethe strasse milli görüş camisinin karşısında ,istanbul restaurant duruyormu acaba münihde? Orada döner ye,çıktıktan sonrada 2 rekat namaz kıl karşıdaki camii de adsdsss Munihe en son 9 sene once gitmistim.her yerde turk sehir isimli restaurant vardi.bu kez dogrudan h.alanindan trenle nurnberge geldigimden goremedim cipet. Camiye de girmemem zaten isabet olur munihli muslumanlar icin cipet ;)
iarwain Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 abi sizin çetintaşla natural enemy bir durumunuzun olması lazım ozman.ama çetintaş sizi seviyor.yoksa bu ulusalcılar ???
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Bu saatten sonra yok be fin.belki rumlarin vakif mallarini tayyip sultan iade ederse o zaman enteresan seyler olabilir. Neyse gencler.ben yatiyorum.sabah erkenden h.alanina gidecegim.donunce gorusuruz.iyi geceler yurdumun her turden insanlari.
chrome Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 sağol reyiz. fırsatın olursa metroda bağırarak türkçe konuş. hep yapmak istemişimdir.
chrome Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 ich weiß das ist hauptbahnhof abe ich möchte fucking çiğ köfte
Cipetpet Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 İyi geceler reis,babamın demirci ustası ermeniymiş 37 doğumlu babam tabii,kızları ve torunları baba yadigarı diye ziyarete gelirlerdi babamı,sarılıp ağlarlardı :s Lan bu topraklarda 100 sene içinde bu kültürleri silen insanların 2 yakası bir araya gelmesin ,kürtlerle de uğraştılar yemedi,her biri 8-10 çocuk yapınca... Bu devlete iyi oluyor bazen Kollektif,arjantindeki ss subaylarının 2.kuşAk torunumusun? Yoksa nihal atsız gibi kürtsünde türk ırkçılığınımı savunuyorsun??
Cipetpet Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Fede koskoca yazıdan bunumu çıkarıp önüme sürdün? En büyük abim 61 doğumlu,babandan büyüktür o zaman
Öne çıkan mesajlar