Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Almanya izlenimlerim 1(alexanderin hikayesi)

KuddusiMavra

Öne çıkan mesajlar

Cipetpet said:

Çetin abi bile bile trolleniyorsun,yazma olsun bitsin , şehirde doğmuş büyümüş kripto insanlara laf anlatamazsın

Yerim trollemelerini de,trolleyenleri de.senin gibi gencler icin bir seyler paylasiyorum yoksa onlar ne yazarlarsa yazsinlar cipet. Netice de trollenince cebimden para eksilmiyor. Bosver.:)-D
Sosyal ağlarda paylaş

aquila said:

KuddusiMavra said:

aquila said:

KuddusiMavra said:

chrome said:

çetintaş abi kediye lazer tutarlar da kovalar ya. sana da gündemi tutuyorlar kovalıyorsun olayın bu bence senin.

Bu durumda lazeri tutan ben;kedi de sen dahil troleybusculer olmuyor musunuz? B)-

Hayir.

Evet gibi sanki

yok baya degil.

Yok baya oyle.
Sosyal ağlarda paylaş

Cipetpet said:

Goethe strasse milli görüş camisinin karşısında ,istanbul restaurant duruyormu acaba münihde? Orada döner ye,çıktıktan sonrada 2 rekat namaz kıl karşıdaki camii de adsdsss

Munihe en son 9 sene once gitmistim.her yerde turk sehir isimli restaurant vardi.bu kez dogrudan h.alanindan trenle nurnberge geldigimden goremedim cipet. Camiye de girmemem zaten isabet olur munihli muslumanlar icin cipet ;)
Sosyal ağlarda paylaş

İyi geceler reis,babamın demirci ustası ermeniymiş 37 doğumlu babam tabii,kızları ve torunları baba yadigarı diye ziyarete gelirlerdi babamı,sarılıp ağlarlardı :s
Lan bu topraklarda 100 sene içinde bu kültürleri silen insanların 2 yakası bir araya gelmesin ,kürtlerle de uğraştılar yemedi,her biri 8-10 çocuk yapınca...

Bu devlete iyi oluyor bazen
Kollektif,arjantindeki ss subaylarının 2.kuşAk torunumusun? Yoksa nihal atsız gibi kürtsünde türk ırkçılığınımı savunuyorsun??
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...