iarwain Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 bence sallıyorsun çetintaş,böyle bir şey yaşanmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 chrome said: çetintaş abi kediye lazer tutarlar da kovalar ya. sana da gündemi tutuyorlar kovalıyorsun olayın bu bence senin. lan ahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Cipetpet said: Çetin abi bile bile trolleniyorsun,yazma olsun bitsin , şehirde doğmuş büyümüş kripto insanlara laf anlatamazsın Yerim trollemelerini de,trolleyenleri de.senin gibi gencler icin bir seyler paylasiyorum yoksa onlar ne yazarlarsa yazsinlar cipet. Netice de trollenince cebimden para eksilmiyor. Bosver.:)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Yanlız var ya adam toyota gibi çıktı. Geze geze 1 milyon kilometre yaptı, hala motor üfürmüyor (dur herhalde). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 abi şu an sen seni trolleyenlere küfür mü attın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 aquila said: KuddusiMavra said: aquila said: KuddusiMavra said: chrome said: çetintaş abi kediye lazer tutarlar da kovalar ya. sana da gündemi tutuyorlar kovalıyorsun olayın bu bence senin. Bu durumda lazeri tutan ben;kedi de sen dahil troleybusculer olmuyor musunuz? B)- Hayir. Evet gibi sanki yok baya degil. Yok baya oyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 hic degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Goethe strasse milli görüş camisinin karşısında ,istanbul restaurant duruyormu acaba münihde? Orada döner ye,çıktıktan sonrada 2 rekat namaz kıl karşıdaki camii de adsdsss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Kamikaze yapıp piramitten akilayı da banlatacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 HOHOHAHAHAAHHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 chrome said: HOHOHAHAHAAHHAHAH Tamam olm sakin ol yükünü azaltıcam,dbrrrşşşşş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 çipetpek ben de şakirt olduğum için geçiştireceğim bu davranışını. epi topu kaç kişiyiz şurada. friendly fire a gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Cipetpet said: Goethe strasse milli görüş camisinin karşısında ,istanbul restaurant duruyormu acaba münihde? Orada döner ye,çıktıktan sonrada 2 rekat namaz kıl karşıdaki camii de adsdsss Munihe en son 9 sene once gitmistim.her yerde turk sehir isimli restaurant vardi.bu kez dogrudan h.alanindan trenle nurnberge geldigimden goremedim cipet. Camiye de girmemem zaten isabet olur munihli muslumanlar icin cipet ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 abi sizin çetintaşla natural enemy bir durumunuzun olması lazım ozman.ama çetintaş sizi seviyor.yoksa bu ulusalcılar ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 bi onlar eksikti doldur getir çeto. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Bu saatten sonra yok be fin.belki rumlarin vakif mallarini tayyip sultan iade ederse o zaman enteresan seyler olabilir. Neyse gencler.ben yatiyorum.sabah erkenden h.alanina gidecegim.donunce gorusuruz.iyi geceler yurdumun her turden insanlari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 sağol reyiz. fırsatın olursa metroda bağırarak türkçe konuş. hep yapmak istemişimdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 onun adi Hauptbahnhof Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 ich weiß das ist hauptbahnhof abe ich möchte fucking çiğ köfte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 İyi geceler reis,babamın demirci ustası ermeniymiş 37 doğumlu babam tabii,kızları ve torunları baba yadigarı diye ziyarete gelirlerdi babamı,sarılıp ağlarlardı :s Lan bu topraklarda 100 sene içinde bu kültürleri silen insanların 2 yakası bir araya gelmesin ,kürtlerle de uğraştılar yemedi,her biri 8-10 çocuk yapınca... Bu devlete iyi oluyor bazen Kollektif,arjantindeki ss subaylarının 2.kuşAk torunumusun? Yoksa nihal atsız gibi kürtsünde türk ırkçılığınımı savunuyorsun?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 benim dedem 38 doğumlu. saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Fede koskoca yazıdan bunumu çıkarıp önüme sürdün? En büyük abim 61 doğumlu,babandan büyüktür o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 gerisini okumadım ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 AAHHAHHAHAHYHSTRAEDS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 win Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar