Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 yarım saattir araştırmama rağmen bulmayı bşaramadım..orda burda gözüne çarpan olursa bilgilendirmesini rica edeceğim :) şimdiden teşekkürler..[signature][hline]See the sadness in their eyes.. Yıldızlar bizi aydınlatacak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-overdose- Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 audi reklamındakini mi arıyorsun ? eğer onu arıyorsanki sanırım o. Frente!-Bizarre Love Triangle[signature][hline]You can raise a dog with food, and you can raise a human with money. But, no man is able to raise a wolf of Mibu. Saitoh Hajime, Shinsengumi Third Division Captain. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 sadece şarkıya hiçde uymayan akorlar bulabildim.. herneyse..tab bulan olursa ve link verirse çok memnun olurum[signature][hline]See the sadness in their eyes.. Yıldızlar bizi aydınlatacak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Oturup biraz ararsan benim direk linkini koydugumu goreceksin golf falan diye ara bakalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 adam tab istemi$ yanlı$ anlamadıysam mp3 deil yani =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 evet :)[signature][hline]See the sadness in their eyes.. Yıldızlar bizi aydınlatacak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-overdose- Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 tamam donna yerine işte frente nin bizarre love triangle i ararsa daha rahat bulunabilir belki[signature][hline]When I am sober life bores me, so I get drunk again. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 zaten donna lewis olarak arattığımda hiçbir sınuç alamadım..bizarre love triangle olarak arattığımda ise sadece akorlara (ki orjinaliyle fazla uymayan) ulaşabildim..[signature][hline]See the sadness in their eyes.. Yıldızlar bizi aydınlatacak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar