BullDoG Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Age of empires 3 ve battlefield2 nerede kaldı bilginiz varmı gozum acık bekliyom[signature][hline]CoCoCola ic Hayatı Yasa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Kobe- Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 bu ay gelmez.[signature][hline]Fm veCmTurk Site Editör. TIKLAYIN..TIKLAYIN..TIKLAYIN.. İzmirin Kralları Göztepe Yalı Bir Gün Herkes Fenerbahçeli Olacak. Madem Türksün Göster Ürksün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Etos Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Age 3 için şimdilik Kasım 2005 düşünülüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 ya varya rome total war ın(dünya haritası) ve stronghold II nin üç boyuta geçmesi ve ayrıca red alert generals'ın 3 boyutlu yapılmış olması AoE ninde öyle olacağı izlenimi yarattı...bi oyunu daha kaybedicez....umarım AoE 2 nin grafikleriyle yeni üniteler ve ırklar getirmekle yetinirler!!![signature][hline]fizban demiş ki:mandoo, haklısın ama kendini düzgün ifade etmeyi dene, her bulunduğun topicte kavga çıkıyo Mandooo : Köyünden kopup paticik alemine dalan ACILARIN ÇOCUĞU!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wraog Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Sen kırp abi gözlerini. ;)[signature][hline]" What is a lifetime of servitude next to an eternity of damnation? " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 said: Mandooo, 22 Kasım 2004 21:56 tarihinde demiş ki: ya varya rome total war ın(dünya haritası) ve stronghold II nin üç boyuta geçmesi ve ayrıca red alert generals'ın 3 boyutlu yapılmış olması AoE ninde öyle olacağı izlenimi yarattı...bi oyunu daha kaybedicez....umarım AoE 2 nin grafikleriyle yeni üniteler ve ırklar getirmekle yetinirler!!! Yanlış üzerine yanlış bikere red alert 3d yapılmadı.İkincisi eğer 2. oyunun grafikleriyle yaparlarsa kaç kişi alır orası meçhul ..Artık 2d grafik beklemeyin strateji oyunlarında..Yoksa bende isterim Tiberian Sun'ın devamı yapılsun..[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 red alert genereals demis, yanlis demis yine ama kastettigi oyun c&c generals. ayrica strateji oyunlarinin 3d olmasi taraftariyim beklemeyin zaten 2d strategy daha.[signature][hline]Chemical, pokemon_RIZA'ya 21 Kasım 2004 22:41 tarihinde demiş ki: ya harbiden pokemonmuşsun lan sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 2005 kasım nasıl olur ben onu bu aylarda cıkcak diye biliyodum 1 sene sonrasımamı eretediler maniacmı ya bunlar hl2yimi yapıoylar ole asırı bir calısma istesin bence okadr olmamalı battle hakkında bilginiz yokmu[signature][hline]CoCoCola ic Hayatı Yasa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 oha harbiden ya bi sene ertelenir mi yannışınız var(dır inşallah)[signature][hline]Guitarist Dark Elf Commander ------------ Blackice, 19 Ağustos 2004 03:57'da demiş ki: OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 valla ne diyim aoe2 nin iki boyutlu hali çok reahat bir oynanabilirlik veriyodu ve...c&c her ne ise artık oynanabilirliği iğrençti...warhammer ı da o yüzden bi köşeye fıorlattım...midemi bulandırıyo o grafikler bi süre sonra ama aoe2 yi saatlerce oynasamda en fazla gözlerim ağrırdı...strongholdu ise düşünemiyorum...[signature][hline]fizban demiş ki:mandoo, haklısın ama kendini düzgün ifade etmeyi dene, her bulunduğun topicte kavga çıkıyo Mandooo : Köyünden kopup paticik alemine dalan ACILARIN ÇOCUĞU!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 bende 3d sevmiyorum ama umutla bekliyorum sevmeyi[signature][hline] Ya ya ya coco jamboo Ya ya yeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Etos Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 aoe 3'ün bu yıl çıkacağı hiçbir zaman duyrulmadı. level gibi birkaç dergi 2004'te çıkacak diye salladı o kadar. [Bu mesaj Etos tarafından 24 Kasım 2004 15:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 ya ama bu zamanda 3d strateji oyunları tutuyor o yüzden onlarla mücadele etmesi için bu gerekli bence ve kasım 2005 diye duydum bende aoe 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 aoe 3 screen storları var mı ya?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar