Korax Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 yaza yaza buraya böyle testis gecerek nereye kadar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 kendime geldim, 13 yildir surda insanlarla dalga gecmekten baska bisey yapmamisim, allahim yasasin kötuluk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiabloIII Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Bak sende biraz utanma var. Rahatsız olup adam olun demişsin sonra kesmemiş bir mesaj daha atmışsın oda kesmemiş birtane daha yani kendi mesajına iki kez karşılık vermişsin Allah tan alıntı yapmadın lan :D hahaha Not: Burada insanlarla dalga geçebilmek için 13 yıl geçirmeye gerek yok ben daha yeniyim mesela akşamdan veri başak geçiyorum sizle ve çok keyif alıyorum yaşasın kötülük ha ha ha B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 sende yanlis gelmisin baya, ironiyide anlamamisin ya la tuuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Expite Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Account satılmıştır herkese teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 arkadaşım içi boş olsa 69 eurodan satabileceğini mi düşünüyosun? içindeki karakterin özelliği önemli item onemli falan filan. lvl 60 char herkeste var onemli olan kaç paragon itemler ne ? gold olsa ne olur hardcore gold sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 adam sattım dio ohoo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Expite said: Account satılmıştır herkese teşekkürler. Biz de yedik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 abi olsun yemiş olalım. hem belki vardır o fiyata alacak saf nereden biliyoruz ki lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiabloIII Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Adam hesabı sattı parasını çıtır çıtır yiyor size ne yemek düşüyorsa artık afiyet bal şeker olsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 burada seni geren ne ben o kısma takıldım. ne o çok mu bozuldun bir kanat için o kadar para harcanmasını mantıksız bulmamıza? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiabloIII Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Dworgian said: burada seni geren ne ben o kısma takıldım. ne o çok mu bozuldun bir kanat için o kadar para harcanmasını mantıksız bulmamıza? Moruk ben çok mutluyum inan ama sözlerim sana nasıl koymuşsa hala takılı kalmışsın oralarda ben unuttum gitti :D Rahat ol yaw makara geçiyorduk hani noldu bir anda efendi çocuklar mı oldunuz :D Tipini seveyim senin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 yok biz makaradayız da sen kel alaka çıkıp çıkıp laf sokma çabasındasın gibi, ondan merak ettim. bir de o topicde o laftan sonra görünür oldun buralarda. gidemedin fln. neyse salla. takıl sen eğleniosun nasılsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiabloIII Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Yeni gelmiştim moruk baktım salak çok makarımı geçiyorum gidemedim biryere üyelik tarihime bakarsan anlarsın daha yeniyim yani ayrıca her konuya mesaj atmam nerede salakça bir yorum var ona karşılık veririm adam hesabımı sattı diyor siz hala neyin peşindesiniz ? Ne saçmalıyorsunuz ? Diye sormuyorum işte bende sizin gibi salaklarla makara yapıyorum bakalım eğlencemize :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nacrem Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 karakteri 12,5 tl ye ben aldım arkadaşlar. artık konu kapanırsa çok sevinirim... gereksiz mesajlara gerek yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 adan ağır ergen çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 ne ergeni adanali rapcilerden cikti asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 DiabloIII said: Dworgian said: burada seni geren ne ben o kısma takıldım. ne o çok mu bozuldun bir kanat için o kadar para harcanmasını mantıksız bulmamıza? Moruk ben çok mutluyum inan ama sözlerim sana nasıl koymuşsa hala takılı kalmışsın oralarda ben unuttum gitti :D Rahat ol yaw makara geçiyorduk hani noldu bir anda efendi çocuklar mı oldunuz :D Tipini seveyim senin :D abi yanliz 4 tane gulen surat bu adam inanilmaz fena rage yapmis 3 mus pardon o zaman fena rage yapmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar