PiJAJE Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 yeni yükledim bir warcraft oyuncusu olarak baya başarılı buldum... w3 ün orj war bnete alışmışız bunu yok... bu oynu oynayabileceğimiz server varmı?(tabiki kaçak demedim! hani girerken şu orj cd -key olsun biz karışmayız diyen serverlardan :) topic editlenmesin şimdi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Valal ben rastlamadıma ma sanırım adamlar sponsor cart curt arıyor sımdı ole haberler var yakında acılabılınır serverlar.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Gamespy serverı yokmu bunun? Gerçi ben deneyemedim orj cd-key olmadığı için...[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiJAJE Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 said: Sensible, 21 Kasım 2004 15:41 tarihinde demiş ki: Gamespy serverı yokmu bunun? Gerçi ben deneyemedim orj cd-key olmadığı için... warda orj key yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 var linkini unuttum ama sana hatırlayınca pm atarım bende orda oynurum bir crackli 1.17 patchini cekiyo kendi serverı icin ayar felan yapıyo oyunun icinden acc alıyosun hemen oynuyposun linki hatırlarsam yazarım[signature][hline]CoCoCola ic Hayatı Yasa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiJAJE Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 said: BullDoG, 21 Kasım 2004 16:38 tarihinde demiş ki: var linkini unuttum ama sana hatırlayınca pm atarım bende orda oynurum bir crackli 1.17 patchini cekiyo kendi serverı icin ayar felan yapıyo oyunun icinden acc alıyosun hemen oynuyposun linki hatırlarsam yazarım hatırlada sevindir şu garibanları :)= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 bende bi kere alıştım multi oynamaya oyunu begendim ama multi olmazsa baymaya başladı oyunlar *şımarır* server hatırlarsanız bizede bi sevindirin :)[signature][hline][ quote ]Cico, 21 Kasım 2004 21:32 tarihinde demiş ki: Sanal alemde delıkanlılık olmaz [ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 warhammer suxxor be abicim :)[signature][hline]Muhtaç oldugun kuvvet damarlarındaki asil kanda mevcuttur ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 suxxorsa mesaj neden yazıyosun ?? suxxor olmayan oyunun topicine git bakem :D[signature][hline][ quote ]Cico, 21 Kasım 2004 21:32 tarihinde demiş ki: Sanal alemde delıkanlılık olmaz [ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 hehea sonucta oyunu bayagı oynadım ama bende sanırm mesaj yazmaya hakkım war :)[signature][hline]Muhtaç oldugun kuvvet damarlarındaki asil kanda mevcuttur ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 said: BullDoG, 21 Kasım 2004 16:38 tarihinde demiş ki: var linkini unuttum ama sana hatırlayınca pm atarım bende orda oynurum bir crackli 1.17 patchini cekiyo kendi serverı icin ayar felan yapıyo oyunun icinden acc alıyosun hemen oynuyposun linki hatırlarsam yazarım Hobareeey hadi gözünü seveyim :)[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 hadi kardeş bekliyorum walla bak ona göre oyunu alıcam multi olmazsa almıycam oyunu :)[signature][hline][ quote ]Cico, 21 Kasım 2004 21:32 tarihinde demiş ki: Sanal alemde delıkanlılık olmaz [ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Hadiiiiiiiii[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 pardon ben warcraft sandım :D biri orda war craft yuazmıus ondan warhammerbende yok bulsam alıp once oynıycam valla cok ozur dilerim utandım valla[signature][hline]CoCoCola ic Hayatı Yasa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 HULEAAAAAAYN! *Aduket![signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar