nameless Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 selam gençler, ilk önce Halil kimdir ve neye denir bir açıklama getireyim olaya. geçen sene çalıştığım şirkete jr. sharepoint developer olarak alınmıştı bu dallama halil. 2 sene iş tecrübesi varmış c# ve asp .net üzerine. hiç sharepoint takımına sormadan aldılar bunu. adam ne günaydın der ne oturmasını kalkmasını bilir. şirkete girdiğimde günaydın demek yerine parmağını kaldırıp hemen bir şey sorardı asjkl yemeğe gidince tabağı hep dolu kalır. bir boku beğendiğini görmedim. iphone 4s varken iphone 5 alan bir tip. okul elitizmi yapmayı sevmem ama bana göre tırt bir vakıf okuldan mezun (benim okulum da başkalarına göre tırt olabilir. sonuçta türkiye'de devlet üniversitesinden mezunum). iki projede beraber çalışmak zorunda kaldım. isimlendirme ve sistem yapısı hakkında doküman oluşturduğum halde adam hiçbir zaman bunlara uymadı. her akşam bu çıktıktan sonra yazdığı kodları düzeltip çıkıyordum işten. null check falan sıfır adamda. windows 8 yüklediğimizde, start tuşu yok diye, "bunda start yok bu ne ya" diye bağırarak anında formatı gömmüş bir insan. yeni teknolojilere karşı kapalı bir insan. aklıma gelmeyen daha bir sürü denyoluğu var. böyle tiplerle beraber çalışanlar var mı? yazın görelim ne tipler var. içinizi döküp rahatlayın siz de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 yüzüne söyleyip rencide etsene burda anlatacağına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 kimlere is veriyorlar ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Aluriel said: yüzüne söyleyip rencide etsene burda anlatacağına iki kere yaptım. zaten ayrıldım oradan. kendi işimi kuruyorum böyle tiplerle uğraşmamak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 halil bey? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 nameless said: Aluriel said: yüzüne söyleyip rencide etsene burda anlatacağına iki kere yaptım. zaten ayrıldım oradan. kendi işimi kuruyorum böyle tiplerle uğraşmamak için. en güzelini yapmışsın, umarım başarılı olursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 teşekkür ederim. arkadaşımın doktora tezini şirketleştirmeye çalışıyoruz. itü arı çekirdek yarışmasına başvurduk. umarım başarılı oluruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 o günaydın olayı bayıyor ya 50kişinin önünden geçiyodum her gün hiç birine demiyodum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 ari teknokentte boş yer yok yalnız sdfsdf 60m² lab anca verdi götler bize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 arı 3'te dört tane arı çekirdek ofisleri var. ilk yedi ekibe bir sene ofis veriyorlar. kalan üç tanesi telekom'un yeni binasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 3 ne durumda bilmiyorum ama 2 veripark turkcell var internet kafe gibi yanyana çalışıyor millet ehu başarılar umarım gerçekleşir projeniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 teşekkür ederim. eee hiç tanıdığınız halil yok mu asdjgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 yok. uber bi takimiz biz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 arda bey incoming Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 bizd ortalığı karıştıran küçük dağları ben ayrattım diyici bir kız var, holdingden bize postaladılar resmen. etliye sütlüye karışmasın diye yatı rımcı ilişkilerini verdiler buna bize fazla bulaşmadan takılıyor az daha o kızla çalışacaktım da baktılar ben bu karıyı sikime sallamıyorum fonksiyonumu değiştirdiler hemen eheh daha güzel oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 kızın sorunlarını da paylaştık müdürle poerformans değerleme öncesi ama değişen bir şey yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 bız kımseye bısı sormadık zamanında.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 said: windows 8 yüklediğimizde, start tuşu yok diye, "bunda start yok bu ne ya" diye bağırarak anında formatı gömmüş bir insan format atmayı biliyorsa eskitopraktır, toparlar zamanla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Yemeğe gidince benimde hep tabagım dolu kalıyor. Sıçtık mı şimdi. Adamlara ayıp olmasın diye yemeye çalışmakla kusmak arasında tercih etmek zorunda kalıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 BabacumMostors said: kızın sorunlarını da paylaştık müdürle poerformans değerleme öncesi ama değişen bir şey yok hmmm kafamda bi şeyler oluşmaya başladı ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 bck said: junior soru sordugunda skmesını bıleceksın bak bakıyım bır daha soru sorabılıyormu.. bız kımseye bısı sormadık lan zamanında.. o senin kendi apaciligin elbette soracak adam takildigi yerde. ama otu bokur soran bir tipse karsindaki, yerden goge kadar haklisin sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 olm telefon susmuyor lan bı yerden sonra.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 ite bak telefonla soruyo bide gelsin yanina sorsun. oyle is mi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 telefon fonksiyonu geregi susmamasi gereken bisey zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 yazılım şirketindeki betüller, cerenler, jaleler, burculardan bahsedin lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar