Peka Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 server acilali 5-10 saat oldu adamlar ebayden para satmaya basladi bubrs ya http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=4596&item=8149177511&rd=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Çinlilerdir[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Tahrik etmeyiniz pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 100 silver ı 25$ dan başlatmışlar. oha diyorum. 100s çok para değil.. 2-3 kişi, 4-5 saatte toplamışlardır bu kadar düşük levellarda.[signature][hline]Profocio Hosting Bir pati futbol maçından sonra Babacum hakkında şöyle yorumlar olmuş: fizban: bi insan bu kadar boş koşup, bu kadar anlamsız şeyler yapabilir tora: abi iki rekat kosma mac bitecek ben orda ulan nie uzatıyosunuz die bagrıyorum adam hala sahanın içinde bos bos kosuyo holyman: Kenderin arkı orta saha. Babacum tam saha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 bunu alanın aklından süphe ederim zaten koyanın zekası belli[signature][hline]Awaiting Final Beta Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Granis Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 lineage2 yi geçicek bu gidisle...çinliler isallah l2 yi birakip wow a baslamazlar...[signature][hline]Wake up time to die... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elufulec Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Bi de komunist ulke olacaklar heheh :) ..[signature][hline]Seek & Destroy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 çinlilerin baslaması bızı ılgılendırmıyor gitsinşer kendı serverlarında oynasınlar tabi şuan oynayamazlar :P[signature][hline]Awaiting Final Beta Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Granis Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Bilmiorum wow da nasil olur ama L2 den sogutmuslard1 beni.ing de bilmiolar ezberlemisler 2 kelime bide spoil yapiolar olumune zaten gelde sinir olma...[signature][hline]Wake up time to die... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 gelecekleri varsa görecekleride vardır, pvpde hiçbiri karşıma çıkmasın:)[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 pvp yapmazlar ki, quest de yapamazlar cinliler ,pek olay yapamazlar ya wowda onlarin olayin tek bolgede non-stop 20 saat mob kesebilme yetisi bu oyunda para etmez. ha ote yandan tahminimce serverin ilk articaftleri falan 200$ fiyattan alici bulacaktir . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 daha pahalıya bile gidebilir çünkü inanılmaz bir talep var oyuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chrysaor Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Artifactler buyuk ihtimal bind on pickupdir. Mavi itemlarin cogu bind on pickup, en fazla yesiller bind when equipped oluyor. Quest reward hersey bind on pickup zaten.[signature][hline]Golestandt - Godfather - 215 [Retired] Soidia - Saint - 205 [Retired] Chrysaor - The Man - 200 [Retired] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Ahah komedıymıs ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Hafta sonu bende bashlarim satmaya ne var bunda :)[signature][hline]http://www.yourgameshop.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 server açılalı kaç saat olduda bunnar 100 silver yaptı , tahminim bikaç sivri zeka clandaşlar tüm servetlerini biriktirip ilk saatlerde para kazanma çabasındalar euh ama gereksiz bi girişim.[signature][hline]Gerçek Oyuncunun Mekanı | WoW Chars http://www.gametogame.net | Orc Shaman - Orc Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 böyle birşey yapanda onlara kananda enayidir.[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 O satish 4 gun sonra biticek. Adamlarin elide o kadar para olmasina gerek yok 4 gun sonra olsa yetiyor.[signature][hline]http://www.yourgameshop.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 said: DeLiDuMRuL, 23 Kasım 2004 20:14 tarihinde demiş ki: O satish 4 gun sonra biticek. Adamlarin elide o kadar para olmasina gerek yok 4 gun sonra olsa yetiyor. buyout komamışlar mı :) ? 4 gün sonra herkeste o paranın 14 katı olur zaten.[signature][hline]Gerçek Oyuncunun Mekanı | WoW Chars http://www.gametogame.net | Orc Shaman - Orc Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 iyide 4 gun sonra = hafta sonu. Ebayin en guzel olduu zaman. 4 kati sende bende olur herkez bizim gibi manyak diil[signature][hline]http://www.yourgameshop.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 bende 14 kati olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 said: baaluo, 23 Kasım 2004 20:24 tarihinde demiş ki: bende 14 kati olur 1400 silver?4 günde?o kadar da değil:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 hojam open betada mı oynamadınız allah aşkına, zaten aldıgınız bi spell lvl 20 de 50s. 4 gün de oyunu bilen biri rahat yapar 10-15g parayı.[signature][hline]Gerçek Oyuncunun Mekanı | WoW Chars http://www.gametogame.net | Orc Shaman - Orc Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 ya ben ob yi 10 gün oynadim lvl32 oldum 20g param vardi en az 15glik item 20glik skill aldim 4 gudne lvl20 yim en kotu 10g param olur idda olursa 15g de olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 4 gunde lvl20 olunur zaten lafim yok ama silah vs harcamalarini da kattim tabiki yoksa mage olursun sadece buyu alirsin neyse tabi o kadar onemli değil /played e bakar olay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 said: baaluo, 23 Kasım 2004 20:31 tarihinde demiş ki: ya ben ob yi 10 gün oynadim lvl32 oldum 20g param vardi en az 15glik item 20glik skill aldim 4 gudne lvl20 yim en kotu 10g param olur idda olursa 15g de olur 4 günde lvl 20den fazla olursun ama 4 günde 15 g yapabılırmısın bence zor yanı ben lvl 22 idim 2 g anca vardı ha ama gider deli gibi mob kesersen o başka ben sadece questler ıle ugrasmıstım :P[signature][hline]Awaiting Final Beta Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar