Lind3r0th Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 neyse 26sında blizzard belirler bizde ordan uygunu seceriz[signature][hline]Awaiting Final Beta Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 @Helnar: Abi shipping seçeneklerinde UK dışı shipping fiyatları ve olanakları yazıyor. Soruyu standart shipping yada first class olarak sorduysan cevap sadece UK ama overseas shipping seçenekleri var.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW: Narcosis, Qui[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Evet hatta Eu daoc almıştı millet gameloaded ten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 sabırsızlıkla 26 sını bekliyorum bakalım nolcak 3 farklı yerden pre order yaptım hangisi erken gelirse diye diğer ikisini satıcam[signature][hline]ilk nefesimde ben senin son nefesinde sen benim kollarımda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 11/24/2004 2:16:52 PM GMTST You'll have the full list of retailers tonight on our Official website...a bit more patience :-) -------------------------------------------------------------------------------- Aguilar Community Manager, French [Bu mesaj Mosquito tarafından 24 Kasım 2004 16:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 arkadaşlarcidden diyorum eğer elinde fazla wowu olan olursa ben seve seve alırım ona göre[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar