Hellsing Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Ya ben türkiyeye bayılıyorum.Ya yeni bir yasa çıkarmışlar esikiden gasp yapan serefsizler ne çalarsa çalsın aynı cezaydi.Bizim milletvekillerimiz saolsun haklı adamlar canım yazık bu çocuklara diyip artık bu gaspçı arkadaşlarımızın çaldığı malın değerine göre ceza alıcakmış.ucuz bişeyse cezada ciddi bir düşüş olucak.Ulan ben cezaları arttırırlar diyorum bu tarz olaylardan sonra herifler napıyor sinir küpüyüm heralde uyuyamam..[signature][hline]Shake it once, that's fine, shake it twice that's okay. shake it 3 times your playing with yourself again. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 gasp olayına bişi diyemem de, açlıktan ekmek çalanlarada suc aynıdır diyip 10 yıl agır hapis verilmesini onleyecekse bu yasa cıksın bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 benim bildigim gasp yapmak oldurmekten daha buyuk suc idi oldurmek 12 civari iken gasp 20-30 yil idi yani pek mantiksiz olmamiz degismesi[signature][hline]café del mar´dan carte blanche´ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hellsing Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 yok hırsızlık demiyor üstüne basa basa gasp diyor.[signature][hline]Shake it once, that's fine, shake it twice that's okay. shake it 3 times your playing with yourself again. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xechelon Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 gasp normalde daha yuksek ceza getiriyo cinayetten ama islerin planlanip yapilmasi degistirir herseyi katlanir cezalar 6yildan 10-15 yila kadara agir hapis fln alinabilir[signature][hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 hirsizlik olmasin o dedigin . zira gaspta birisinin malini haksiz olarak ele gecirdin diye degil gerekli enstrumanlarla hayatini tehdit ettigin icin ceza alirsin . adamin cebindeki 10 milyon ya da 1 milyarlik telefon icin bunu yapmis olman bir sey degistirmez .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . [Bu mesaj huun tarafından 24 Kasım 2004 02:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hellsing Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Yok gasp dedi öyle bilmeden açmadım yani.[signature][hline]Shake it once, that's fine, shake it twice that's okay. shake it 3 times your playing with yourself again. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 said: aquila, 24 Kasım 2004 01:43 tarihinde demiş ki: said: karakedi, 24 Kasım 2004 01:32 tarihinde demiş ki: gasp olayına bişi diyemem de, açlıktan ekmek çalanlarada suc aynıdır diyip 10 yıl agır hapis verilmesini onleyecekse bu yasa cıksın bence. baklava calan cocuklar geldi aklima... halkın önüne atılmak için bir kurban lazımdı , ama yanlış kişileri attılar...[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Grandmaster zgrw Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu [Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 bilmem hatırlarmısınız bilmem kaç yıl önce adanada(tam emin degilim) baklava çalan 2 çocuk bilmem kaç yıl hapse çarptırılmışlardı.. banaçok adaletsiz geliyo bi çok şey.. bakış açısına göre değişir tabi ama unutmayın ki böle bi ülkede yaşıyoruz. ha bide sefiller vardı. ekmek çalıp taaa kürek mahkumu olan bi amcam.. bunları düşündükçe.. neyse toparlayamadım gece gece ben yatim en iyisi :P[signature][hline]Boo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 gaspın büyüğü küçüğü olmaz 10 milyon açlsan 100 milyon çalsan da gaspçısın[signature][hline]İ$te geldik gidiyoruz bilinmez bir diyara Eskiden karpuz idik, şimdi döndük biz hıyara. UO-TF-CS-NWN-RO-AA Serverları@mix.gen.tr // Yazılarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 gasp yaparak simit çalmakla külçe altın çalmak bence aynı...[signature][hline]i love this game! tractor pulling Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 son 2 msg a aynen katılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 gasp, gasptır.[signature][hline]icq ¦ msn ¦ mail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 simit gasp etmek de pek oyle gorulen birsey degil[signature][hline]café del mar´dan carte blanche´ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 öyle deme o gun benim simidimi gasp ettiler :)[signature][hline]I love you but, i love your butt. Warning! A nuke has been launched! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Gasp'ın cezası cinayetten yüksek çünkü ölümü yaşatıyorsunuz insana. Bu arada gaspçılar bi kere gasp edip sonra bi daha yapmayan insanlar değil. Beni gaspeden adamlar yakalandı baya bi suçla eşgalleri vs leri tuttu. Adamlar 40-50 sene birşey yediler.[signature][hline]I'm lunatic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hellsing Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Çok mantıksız bir uygulama,yani sen ölümle burun buruna geliyosun,sonra bu adamı yakalarlarsa hmm bu 3310 ucuz telefon bu cezasını düşürelim. Ya ne mantıktır bu söylermisiniz?[signature][hline]Shake it once, that's fine, shake it twice that's okay. shake it 3 times your playing with yourself again. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 said: karakedi, 24 Kasım 2004 01:32 tarihinde demiş ki: gasp olayına bişi diyemem de, açlıktan ekmek çalanlarada suc aynıdır diyip 10 yıl agır hapis verilmesini onleyecekse bu yasa cıksın bence. o ayrı bir yasaydı bildiğim kadarıyla. baklava çalan çocuklar, açlıktan ekmek çalan çocuklar gibi olaylarda ceza hakimin insiyatifine bırakılmıştı. hakim isterse ceza vermeyebilecekti. ama yasa uygulamaya geçti mi bilmiyorum.[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar