DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Genel olarak hangi festival ne zaman, kimler geliyor falan takip edebileceğimiz bi konu olmasın mı ? bu sene hangi festivaller var mesela ben hiç bilmiyorum bilenler tavsiyelerde bulunsunlar. bi şunu duydum bugün; http://festival.electreelife.com/ bu da biraz dandik bi şeye benziyor, bu sene ikincisi oluyormuş, ilkine giden oldu mu hiç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 şuan aklıma gelen rockn coke eylülde var bi tane chillout fest var bide yine temmuz haziran gibi rock fest olucak ama bundan emin değilim ha bide efes one love vs. var tabi bunlar senin dediğin hippi feste göre daha mainstream kaçıyor:0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 senenin ilk festivali chillout o zaman galiba, 19 Mayıs Pazar. O da nasıl festivalse tek günlük. sonra şu üstteki tree of life fest var 13-18 haziran sonra efes one love 20-21-22 haziran iyi iyi burda biriksin de zamanı gelince hangisine gidebilecez bakarım o:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar