gokkkan Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Colin McRae 5 i beklerken böyle bi oyun çıkageldi peki iyi bişey mi acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 level iyi diyordu ama oynamadim[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Her Rally cinin oyunu var mı yoksa bunlar sadece Burns ile Colin amcam ile sınırlımı[signature][hline]Your feelings I can't help but rape them I'm sorry, I don't feel the same My heart inside is constantly hating I'm sorry, I just throw you away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokkkan Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 wala benm bildiyim bitek bunnar war.Colin McRae hep wardı zaten de Richard Burns ü yeni duydum.Ben ralli izliorm normalde ama hiç görmedm pistlerde.Şey duymuştum işte Richard Burns bi yarışta felç olmuş sanırım ondan yarışamıyomuş.O yüzden izleyemiors. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar