Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

FallOut ve sistemi hakkında gereken şeyler..

SandroNightFall

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar Fallout oyunuyla ilg,ileniyorum bu sıralar. Ayrıcada bir oyun oynatıcam yakında SAklıda. (Gerçi bir oyun olmuştu zaten ama DM fazla iyi değildi. Arkadaş bir yerde durup savaşalım dediğinde Dm bunu heba katmadığından oyunu ordan çeviremedi. Battı..) Umarımgüzel olur isteyen gelebilir ama zaman hakkında bişey diyemem. Bide zaten oyuncu sayıs şuan 3. max 5 olur.. C.tesi (bu değil) ve pazar (gene deil :D ) olucak.. Hoş olur sanırım..

Neyse şimdi asıl konuya gelelim. FallOut oyununu bilen yada bilmeyenler için (nası ya?) anabi kaynak sölermisinz acaba. Hani fan sitesi, haritaları, yaratıkları vs.. Hata varsa seneryolarda işime yarar. Bende bir-iki şey var ama yeterli deil. Oyunu oynamakda çok fazla şey kaandırmıyor insana. (bilg oyunundan bahsediyorum)
Cevaplarınızı bekliyorum...[hline][/b]F-R-P konuşmalı barbut oyunu...[b]
Sosyal ağlarda paylaş

• 10 ay sonra ...
bana da lazım bunlar bi ara bulmuştum ama şimdi o siteler hep kapandı. özellikle core rulebook vs. nerden bulunur netten?[signature][hline]Guitarist Dark Elf Commander
------------
Blackice, 19 Ağustos 2004 03:57'da demiş ki:
OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...