SandroNightFall Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Arkadaşlar Fallout oyunuyla ilg,ileniyorum bu sıralar. Ayrıcada bir oyun oynatıcam yakında SAklıda. (Gerçi bir oyun olmuştu zaten ama DM fazla iyi değildi. Arkadaş bir yerde durup savaşalım dediğinde Dm bunu heba katmadığından oyunu ordan çeviremedi. Battı..) Umarımgüzel olur isteyen gelebilir ama zaman hakkında bişey diyemem. Bide zaten oyuncu sayıs şuan 3. max 5 olur.. C.tesi (bu değil) ve pazar (gene deil :D ) olucak.. Hoş olur sanırım.. Neyse şimdi asıl konuya gelelim. FallOut oyununu bilen yada bilmeyenler için (nası ya?) anabi kaynak sölermisinz acaba. Hani fan sitesi, haritaları, yaratıkları vs.. Hata varsa seneryolarda işime yarar. Bende bir-iki şey var ama yeterli deil. Oyunu oynamakda çok fazla şey kaandırmıyor insana. (bilg oyunundan bahsediyorum) Cevaplarınızı bekliyorum...[hline][/b]F-R-P konuşmalı barbut oyunu...[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dilbao Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 İlk olarak oyuncular arasına beni ekle. İkinci olarak da şuraya bi göz at... FallOut Pen & Paper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Sende her oyuna kefal gibi atlıyorsun. Cumartesi günkü oyunların ne olacak?[hline]"And lastly there is the oldest and deepest desire. The Great escape, the escape from Death." J.R.R.TOLKIEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cronicler Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 http://www.nma-fallout.com En eski,köklü ve geniş fallout sitesi (Pc oyunu ve hikayesi hakkında bayaa bi kaynak bulabilirsin burda)[hline]Baba biz Yaşlanmışız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 corebook bos sourcebook bütün fallout bible lar bunlar her oyuna lazım fallout 2 zamanında oynamak için enclave sourcebook ve vaultcity sourcebook yararlı olacaktır[hline]fading away and leaving long for sleep, closer now lead the way into death Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Blackisle ın sıtesınden fallout bible ı ındırebılırsın ıcındekı bılgıler yeterlı olucaktır..[hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others. Khelben 'Blackstaff' Arunsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 bana da lazım bunlar bi ara bulmuştum ama şimdi o siteler hep kapandı. özellikle core rulebook vs. nerden bulunur netten?[signature][hline]Guitarist Dark Elf Commander ------------ Blackice, 19 Ağustos 2004 03:57'da demiş ki: OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar