aente Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 2. bir monitör bağlamaya çalışıyorum pc'ye, vga'ydı çıkışı dvi çevirici aldım. uydu girişi düzgünce taktım ekran kartına, ama görüntü gelmiyor ekran kartı sinyal yok diyor. ati hd6850 kart, masaüstünden 2. monitörü görsün diye detect ettirmek için herşeyi yaptım yine de olmuyor. Neyi eksik yapıyor olabilirim, takmadığım bir kablo vs mi var, driver falan da güncel tıkandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 halp! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 niye vga taktin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 bu 2. monitör eski bilgisayarda duruyor, vga çıkışlı, benim kasada vga olmadığından vga'yı dvi ucuna çeviren zımbırtıdan taktım, sonra bağladım kasanın dvi çıkışına ama iplemedi alet görmüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jagd Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Muhtemelen bağlantı yaptığın DVI çıkış analog bağlantıya izin vermiyen DVD-D tipi . referans tasarımda alttaki DVI-I (hem analog hem digital çıkış taşıyor ) üstteki ise DVI-D 8yalnız dijital sinyal taşıyor ) .Bu durumda monitör bağlantılarını değiştireceksin . Bu arada madem yardım istiorsunuz biraz bilgi verin ,müneccim modunda bilinmeyene ergi usulü ilemi teşhis konulmasını bekliyorsunuz . İnsan bir söyler ilk monitör nereye bağlı ikincisini nereye bağlamaya çalışıyorsun vb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar