Lentisel Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Arkadaşlar ben yarım saatir deniyorum auto updatede kalıyor,update etmiyor .Acaba banmı yedim yosa herkezdemi kapalı.Biri lütfen cvp versin .Teşekkürler[signature][hline]Bildiğimiz yerlerden uzakta,farklı bir boyutta,tanımadığımız akıllı ırkların;Kara Elf'lerin yaşadığı karanlık bir yer;Menzoberranzan...
Lentisel Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Şimdi K2 forumlarında gördüm power up store için kapatılmış şimdi yeni 1.270i indiriyorum[signature][hline]Bildiğimiz yerlerden uzakta,farklı bir boyutta,tanımadığımız akıllı ırkların;Kara Elf'lerin yaşadığı karanlık bir yer;Menzoberranzan...
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Ben niye göremiyorum bu yeni patchi ya.Alla alla. Bi de programı çalıştırınca öyle mal gibi yüzüme bakıyor.Ne options ne bişey açılmıyor.En sonunda da yanıt vermiyor yazıyor.Halla hallaa[signature][hline]Dracula Mager[Humanity] Cesur Yurek = Ulrich Honorsword,WhiteOne [Army of Freedom] Herşey Moonglow içindi... Nasıl imza seviyoruz?-Paticik
Öne çıkan mesajlar