Recital Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 slm. lvl 35 Orc buyucuyum. Skill bölümünde açılan büyüyü kullanabilmem için item gerekliymiş. Bu itemi nerden bulabilirim ? pazardan mı sehirden mi ? şehirde ise ortalama kaç paradır? ismi nedir itemin bilen var mı ?
Lentisel Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Hangi elementin büyücüsüsün öncelikle ama ben hepsini yazıyım Spell of fire blast 15m~20m arası satılır Spell of glacier blast 9m~15m arası satılır Spell of thunder blast 7m~10m arası satılır bütün bunlarhaunga soyundan yaratıklardan çıkmaktadır barondan çıktığınıda duymuştum[signature][hline]Bildiğimiz yerlerden uzakta,farklı bir boyutta,tanımadığımız akıllı ırkların;Kara Elf'lerin yaşadığı karanlık bir yer;Menzoberranzan...
Recital Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 lentisel öncelikle tesekkuler. ben lighting/glacier büyücüsüyüm. sanırım o yaratıkla bu lvl de savasamam değil mi ?
Recital Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 bide bu büyü nasıl bisey ? bilgin varmı
Lentisel Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 o yaratıklarla savaşman tek başına imkansız scrolllerin şeklide kırmızı yazılar yazılmış bir parşomen şeklinde o yaratıları bir party bulup öldürmelisin önemli diil büyü lightningde tam bilmiyorum ama fire bolla aynı lvlda gelen büyünün daha gelişmişi[signature][hline]Bildiğimiz yerlerden uzakta,farklı bir boyutta,tanımadığımız akıllı ırkların;Kara Elf'lerin yaşadığı karanlık bir yer;Menzoberranzan... [Bu mesaj Lentisel tarafından 24 Kasım 2004 12:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar