Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hangi sehre gitmem lazım

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Selam Orc Magician lvl 33 oldum.
1- lvl atlamak için sırayla hangi sehirlere hangi llvl de takılmayılım
2-Para kasmak için hangi yaratığı öldürmek lazım( bide hangi sehir )
3-Gavolt wing ten 5 tane toplasam gorev sonucunda ne veriyor ?
4-INT ve MP özelliklerine ne kadar yüklemeliyim. ınt mı daha önemli mp mi ?

simdiden tsk
Mesaj tarihi:
para için:
lvl 33'de goblin derim.
abbys felan yapacak kadar olana kadar yani.(Bi de sağlam bi çete oluşturup gitmen lazım.Orclar dalabiliyor-Ama para,exp yada manner gibi bi kaybın olmuyor.Ama sonuçta para kastırmazlar sana.Fitil olursun kısacası)
Diğerlerine yanıt verecek kadar engin bilgilerim yok.Yani bişey derim yanlış olur felan.
Ama gördüğüm kadarıyla kalluga'da kolayca bi partiye girebiliyorsun.Ve o aslan türü yaratıklar da iyi exp veriyo alla için.

Bu arada serverını nickini yazarsan oyunda da belki yardımlaşabileceğin insanlar olur.
Ben dieze yeni geçtim.Char adı Amazon.(İnsan)
Areste CesurHoly,CesurYurekElan benim karakterlerim.(İnsan)
İyi oyunlar.[signature][hline]Dracula Mager[Humanity]
Cesur Yurek = Ulrich Honorsword,WhiteOne [Army of Freedom]

Herşey Moonglow içindi...
Nasıl imza seviyoruz?-Paticik

[Bu mesaj DraculaVigorous tarafından 23 Kasım 2004 16:57 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj DraculaVigorous tarafından 23 Kasım 2004 16:58 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj DraculaVigorous tarafından 23 Kasım 2004 16:59 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
bende benzer bir soru sorcam
lvl im 19 nereye gitmem gerek hzılı exp almak için?bulcanlar baydı artık[signature][hline]Işık öldü karanlıkta,
Ay söndü bulutların ardında
Ve ölümcül gece çöktü
Orta-Dünya'nın Topraklarına...

[Bu mesaj 1111 tarafından 23 Kasım 2004 20:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
lvl 20 civarı werewolf vs. gibi köpek tarzı yaratıklar.
İnsanlar için sanırım Piana idi köyün adı.(Orcları bilmiyorum, hiç orc oynatmadım)
Dışarı çıkınca istemediğiniz kadar werewolf göreceksiniz.
Sonrasında Duel with orc'u ,trader kim,gem of bravery,Vernocia ve nisha mıydı neydi (Moradon'da proconsul'e göre sağ tarafta kalan orc) questlerini yapın.
Bir sürü para ve exp alacaksınız.
İyi oyunlar.[signature][hline]Dracula Mager[Humanity]
Cesur Yurek = Ulrich Honorsword,WhiteOne [Army of Freedom]

Herşey Moonglow içindi...
Nasıl imza seviyoruz?-Paticik
Mesaj tarihi:
Hala yardım bekliyorum lvl hızlı atlamak için nereye gitmem gerekir

ama arkadas sana yardımcı oluyum. lvl 16-17 gibi Breth Sehrine git orda Werewolf, Lycan, Direwolf, smila ,dethroon(yada öylebisi:) var baslarda onlarla savasıyon partiye girmeni tavsiye ederim özellikle direwolflerle savasan partilere daha sonra skeloton ve deadknight var .skeloton sehirde az fazlada uğrasanı yok ama sehrin girisinden dümdüz gittiğinde bi kamp gibi yerde deadknight partileri var lvl 24 ten sonrada orda takıl derim. daha sonrasını bende bilmiom
  • Yeni Oluştur...