Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cercevesiz plaka sabitlemek

Xanthe

Öne çıkan mesajlar

Yok yok onu demiyo..

Plakayı kendin sök zaten tırnaklıdır o. Araban açık renkse plakanın siyah olan kenarlarını selülozik tinerle ve bir pamukla silerek beyazlat. Veya siyah kısımları kestirebilirsinde herhangi bir demirci vs kesebilir onu orası senin tasarım anlayışına kalmış bişey.
Daha sonra plakanın arkasına ya çift taraflı bant yapıştır ve tampona sabitle (ki bu pek sağlam değil bence su alırsa düşer plakan)
Yada al silikonu sür plakanın arkasına (tabi fazla kaçırma sonra yanlardan taşmasın) yapıştır tampona plakayı.
Daha sonra üstlerinden koli bandıyla sabitle kuruyana kadar 1 günde fln kurur tahminimce..

Sonrada güle güle kullan[signature][hline] V ò d à n | ICQ
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BonePART, 18 Kasım 2004 14:30 tarihinde demiş ki:
benim eski kız arkın 206sında babası sabitlemişti silikonla cok sık duruyo
tek sorun eger kaza yaparda tampon deişmesi gerekirse nasıl cıkarcagın silikolu plakayı

zaten oyle bir kazada plakanında sağlam kurtulması şans olur tamponda kasın daha iyi[signature][hline]ilk nefesimde ben senin son nefesinde sen benim kollarımda
Sosyal ağlarda paylaş

hah be valla beni bende iyi anlatmışsın
+ artık kasko firmaları ciddi hasarı olmayan tamponları genelde değiştirmek yerine tami ettiriyorlar ordaki demek istediğimde değişecek kadar bir hasara uğrayan tampondan sağlam bir plaka çıkma olasılığı zor

[Bu mesaj Ragnar tarafından 20 Kasım 2004 00:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...