Xanthe Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Beyler pegeout 307 war plakayı sabıtlıycem hanı çerçeveleri çıkartıyolar ya nerde nasıl yaptırırm kaça patlar kadiköy yakasındayım/ist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 garantisi sürüyorsa zaten sen kendin bişiler takıp cıkartma daima servise götür[signature][hline]regrubmah retsamdnarG Emre Aşık Nobre nin popoya el atar... Bathory, 02 Kasım 2004 17:36 tarihinde demiş ki: ben bu hakereketi bi dahaki paticik maçında fizboza yapmazmıyım bea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Yok yok onu demiyo.. Plakayı kendin sök zaten tırnaklıdır o. Araban açık renkse plakanın siyah olan kenarlarını selülozik tinerle ve bir pamukla silerek beyazlat. Veya siyah kısımları kestirebilirsinde herhangi bir demirci vs kesebilir onu orası senin tasarım anlayışına kalmış bişey. Daha sonra plakanın arkasına ya çift taraflı bant yapıştır ve tampona sabitle (ki bu pek sağlam değil bence su alırsa düşer plakan) Yada al silikonu sür plakanın arkasına (tabi fazla kaçırma sonra yanlardan taşmasın) yapıştır tampona plakayı. Daha sonra üstlerinden koli bandıyla sabitle kuruyana kadar 1 günde fln kurur tahminimce.. Sonrada güle güle kullan[signature][hline] V ò d à n | ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 ben 5m na yaptirmistim temizleyip kesip koseleri yuvarlayip takti 6 ay oluyor bostanci snayid[signature][hline]café del mar´dan carte blanche´ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 araba siyah renkte de siliconlamak istemiyorum sonra plaka çıkmıo kaza yapınca(allah korusun) plaka daalıo falam çift taraflı bantta sakat ne bılım kaldım ole :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
schaker777 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 izmirdeysen ben yardimci olabilirim ayni rutin islemleri bende peugeot 307 ye yaptim plakalik cikti plaka kesildi ve 3 cm kalinliginda cift tarafli bantla guzelce yapisti (not: cift tarafli bant ince bant deil boyle en az 2 mm kalinliginda izmirdeysen gerekli bilgiyi vericem) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 ne yazıkkı istdeyi:) heh neyse ben hallederrim biliorum ince bant olmadıgını ;)saolun arkadaşlar ilgi ve alakanız için çok teşekkür ederim:Pbeni mahçup ettiniz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Estafrlla nie mahçup olacaksında Silikonlar da kaynar suyla çıkartılıyomuş galiba[signature][hline] V ò d à n | ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 yapcez artık bişiler:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 matkapla delceksin çakacaksın vidayı.sonra vidayı beyaza boyicaksın hiçbişiy olmaz.arabam delincek diye korkma bişey olmaz.[signature][hline]i love this game! tractor pulling Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hyde Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 fistan halkı 4 vida deliği ne olacak kı hem saglamda olur[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
schaker777 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 oda gusel kaynar suyla cikiyormus galiba[signature][hline]Love is a name.. Sex is a game..so, Forget the name... Play the Game.. Saint Joseph'li ultimacılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 said: BonePART, 18 Kasım 2004 14:30 tarihinde demiş ki: benim eski kız arkın 206sında babası sabitlemişti silikonla cok sık duruyo tek sorun eger kaza yaparda tampon deişmesi gerekirse nasıl cıkarcagın silikolu plakayı zaten oyle bir kazada plakanında sağlam kurtulması şans olur tamponda kasın daha iyi[signature][hline]ilk nefesimde ben senin son nefesinde sen benim kollarımda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 ya alakasi yok plaka ole tamirciye birakilcak birsey degil uzerinde damgali gercek plaka calinti malintida suc unsuru basit degil o kadar yani birak git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 nedemek ya suç unsuru bırak git . plaka lazım olsam akşam çıkar 100 plaka toplarım nolcak ?[signature][hline]ilk nefesimde ben senin son nefesinde sen benim kollarımda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 soguk damgali plaka degil o plakaya o damga kolay degil obur turlu herkes istedigi herkesin plakasini takar gezer. Basit degil bu isler o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 hah be valla beni bende iyi anlatmışsın + artık kasko firmaları ciddi hasarı olmayan tamponları genelde değiştirmek yerine tami ettiriyorlar ordaki demek istediğimde değişecek kadar bir hasara uğrayan tampondan sağlam bir plaka çıkma olasılığı zor [Bu mesaj Ragnar tarafından 20 Kasım 2004 00:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 anadolu yakasi icin titiz guzel calisan cok soran kisi vardi. bostanci oto sanayi sitesinde ralli oto var orada yaptirabilirsiniz gayet titiz ve guzel calisiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 hicabi usta var orada ona yaptiracaksiniz eklemeyi unutmusum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar