Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

KO 1.266v

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaşlar bu macro programını çalıştırmak için sizinde dediginiz gibi 1.266v olması gerekiyor. Yanlız bunu nasıl becerecegiz upgrade olayı exe den oluyor ama 1.265 ve 1.269 u yüklüor arada bir 1.266v yükledigini görsem hemen görevi sonlandıracam ama öyle bir ihtimal bile vermior malesef :) Yardım pls...[signature][hline]
Mesaj tarihi:
http://www.knighthack.cjb.net/
Ver. 1269 da calısan kohacki buradan indirebilirsiniz.
Dikkat edin abi banlanmayın.Dün 4 saate yakın calıstırdım birsey olmadı ama genede dikkat et yani.
Mesaj tarihi:
Buzkirpisi o yazdığın adresten download ettim . bu program version 2.67 için diyo.
son patchlerle oyunun versiyonu 2.69 oldu bende yinede bi umutla denedim oyuna girdim girdiğim anda xp hata mesajı verdi . launcer dan da denedim . xp mi kullanıyosun sende yada onunla bi ilgisi olabilirmi ? .
vede o adrestekini kullanıyosun dimi ? . çok mu beceriksizim neyim anlamadım ki :)[signature][hline]Çözüme yardım etmezsen problemin parçası olursun ....
Mesaj tarihi:
o yukarıda verilen adreste keyloger olduğunu duymuştum bence hiç denememeliydin[signature][hline]Bildiğimiz yerlerden uzakta,farklı bir boyutta,tanımadığımız akıllı ırkların;Kara Elf'lerin yaşadığı karanlık bir yer;Menzoberranzan...
Mesaj tarihi:
Buzkirpisi verdiğin adresteki keylogerlı. elsasa nın sitesinde keyloger ihtiva eden site olarak gözüküyor. Aresmajere hacklenmiş. Accountunuda geri alamıyor sanıyorsam.[signature][hline] DaoC EU Server Excalibur
Kendorf -Sultans- Voider Eldritch

*Kendorf attacking to glacier giant*
-Why? :( WHY??
-for die... (masochistic action, I'm relax :)
Mesaj tarihi:
Ayrıca şuda var versiyon farkından dogan bir çakışma var arkadaşlar bunu Buzkiprisi nasıl halledebiliyorsun sana sormak istedim? yada 1.267v ye nasıl indirgeriz versiyonu böyle bir şansımız varmı? yada başka bir yol?[signature][hline]
Mesaj tarihi:
Baba üzüldüm tekrar söyliyim hack olayına.Ama dedigim gibi ben 1269 da o dedigim adresteki (keyloggerli olan : ) version 1267 ye göre gözüken programla calıstırıyorum.
  • Yeni Oluştur...