ozii_x Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Oynayacağız diye gittik 250 tl ye wow cata mouse bile aldım ama gitmiyor abi. Satmak istiyorum önerilere açığız troll bedava. Priest Armory Dk armory İçinde 5-6 tane alt karakter var. Canınız ne isterse. Alar / 3 legendary 60-70k arası gold var. Teklif özel meesaj ile atın lütfen. Elinizde güzel bir rogue varsa keyfine takaslarım bile.
DoubleW Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 ozi senin canın rogue çekmiş bence ki şuanda cidden rogue baya baya kuvvetli:) güvenilir arkadaştır , iyi satışlar diyip uplayayım:)
ozii_x Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 DoubleW said: ozi senin canın rogue çekmiş bence ki şuanda cidden rogue baya baya kuvvetli:) güvenilir arkadaştır , iyi satışlar diyip uplayayım:) Aynen :) pve düşünmüyorum da pvp böyle adamı genkleyip '' ehehe kralım la '' gibi salak salak düşünür zaman geçiririm :)
ozii_x Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 DeathLord said: Steakhouse ismarlarim :) Göbiş çıktı rejime girdim. Bisiklete falan biniyorum. Çayı şekersiz içiyorum o durum yani.
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 olm dünya ne farklı bir dünya oldu yav...
Öne çıkan mesajlar