ozii_x Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Oynayacağız diye gittik 250 tl ye wow cata mouse bile aldım ama gitmiyor abi. Satmak istiyorum önerilere açığız troll bedava. Priest Armory Dk armory İçinde 5-6 tane alt karakter var. Canınız ne isterse. Alar / 3 legendary 60-70k arası gold var. Teklif özel meesaj ile atın lütfen. Elinizde güzel bir rogue varsa keyfine takaslarım bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 ozi senin canın rogue çekmiş bence ki şuanda cidden rogue baya baya kuvvetli:) güvenilir arkadaştır , iyi satışlar diyip uplayayım:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Steakhouse ismarlarim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 DoubleW said: ozi senin canın rogue çekmiş bence ki şuanda cidden rogue baya baya kuvvetli:) güvenilir arkadaştır , iyi satışlar diyip uplayayım:) Aynen :) pve düşünmüyorum da pvp böyle adamı genkleyip '' ehehe kralım la '' gibi salak salak düşünür zaman geçiririm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 DeathLord said: Steakhouse ismarlarim :) Göbiş çıktı rejime girdim. Bisiklete falan biniyorum. Çayı şekersiz içiyorum o durum yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 olm dünya ne farklı bir dünya oldu yav... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Takasladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Priest mı Hunter mı şu ara? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar