wraog Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Tehey tey tey. Gözünü sevdiğimin kablo neti. Bi format çektim makinaya. Kendine geldi bağlantı. :)[signature][hline]" What is a lifetime of servitude next to an eternity of damnation? " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Ya yine elimizde patlıyo ıste kablocular olaraktan[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darth_Sidiuos Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 beyler benim kablo bayağı yavaş yurdışıyla ilgili bi problemmi var? yoksa sorun bende mi? yurdışı serverlarda pingim 1k bu sorunu nası çözebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 sorunlu yurtdisi[signature][hline]ErnestRulazz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raven Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 uff delircem millet hayırlısı ne olacak acaba... eğer bu fiyat tarifesi geçerli olursa direk adsl ye başvuruyorum. 37+15 vereceğime direk 49 veririm 256 bağlantı alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar