WindShade Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 bunlara gidebilmek icin nerden bilet aliyoruz netten satan biyer afalan varmi daha onceden giden nasi gitmis bana yardimci olurmusunuz[signature][hline]Hepsi Gerçek...!!! Delikanlı taraftar renkli takım tutar.- R i z e Spor - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MilleR Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 biletix e bi bak istersen. ben orda var die biliorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MilleR Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 biletix e bi bak istersen. ben orda var die biliorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emircanz Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 ah ulan ah niye kıydın ki canına bak ne güzel yapıcak şeylerin varmış pff :([signature][hline]Leasie Sumotoru (Eldritch) For Hibernia İçim!! Öhöm bakınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Crowley Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 pardon [Bu mesaj Mr_Crowley tarafından 23 Kasım 2004 21:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emircanz Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 topic ıskamaladım bak adam ne güzel zagaya beyaz showa gitmek istiomuş ama canına kıymış pfff :([signature][hline]Leasie Sumotoru (Eldritch) For Hibernia İçim!! Öhöm bakınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 ne alaka?[signature][hline]Alexi_Septimus, 28 Eylül 2004 19:30 tarihinde demiş ki: Tanrıya diyalektik materyalizm'i anlatmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 :( Bu topic'i burda görünce hala öldüğüne inanamıyorum WindShade Umarım allah tüm günahlarını affeder... :([signature][hline] [Bu mesaj OwnerRavenLoft tarafından 23 Kasım 2004 21:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emircanz Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 anlatmak istediğim şu hayattan hala zevk alabilen yapacak bişiyi olan intihar etmesinin nedeni o anki moral bozukluğundan olduğunu tahmin ediorum çok yazık oldu çoook :([signature][hline]Leasie Sumotoru (Eldritch) For Hibernia İçim!! Öhöm bakınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar