BullDoG Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Bu Ünvan ne nasıl alınıyo ne ise yarıyo bukadar onemlimi ve nasıl goruluyo unvanımız[signature][hline]CoCoCola ic Hayatı Yasa
Dogbert Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 bu ünvan dediğin speaciality ise iyice düşün öle al ben bilmeden alıyım bi dedim boşa gitti güzelim char[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına...
BullDoG Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 speacility ne iste nasıl ite nerden nasıl alınıyo ve bir farklık oluyomu sen yazmısın hunter felan assasiolle humnterın farkı ne mesela[signature][hline]CoCoCola ic Hayatı Yasa
Dogbert Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 ben şu ana kadar hiç bir fark göremedim[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına...
BullDoG Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 ozaman niye uzuluyosun assain hunter felna diye korkutum bir an yanlıs bir secimiyim diye :D[signature][hline]CoCoCola ic Hayatı Yasa
Öne çıkan mesajlar