Elufulec Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Laptoplar upgrade edilebiliyor mu? Mesela ben ekran kartimi degistirmek istiyorum.. RAM falan da artirmayi dusunuyorum ?[signature][hline]Seek & Destroy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 RAM evet Ekran kartı çok zor kendin yapamazsın üreticiye yollaman gerkeir RAM de modelden modele değişiyo bi de bazı laptoplarda ekran kartı onboard oluyo, ramini kendin ayarlıyosun toplam ram inden düşüyo[signature][hline]I repeat myself when under stress I repeat myself when under stress I repeat myself when under stress I repeat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jezz Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 ram takmak çok kolay bende 128mb vardı laptop umda 64 taktım şimdi 192 oldu o bile bayaa etkiledi. Altındaki kapağı aç tornavidayla (garantiliyse bu bölümde etiket vardır sakın açma, garantisini bozarsın). Bir tane rami sök ve kaç mhz imiş vs. vs. detaylarını oku sonra yenisinden al birtane tak yerine okadar.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 bi tek rami degistirebilirsin kolaylikla onun disinda sabitdiski ve optik diski belki ugrasarak degistirebilirsin icini acip ama ekran kartini degistiremessin, buna izin veren sadece 2 model var piyasada biri alienware biride dell xps mi oyle bisiydi...[signature][hline] Ya ya ya coco jamboo Ya ya yeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
banshee Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 HP nx7000 modelini alırsan ekran kartı, işlemci, harddisk, cd sürücü, bluetooth modulu, wıreless karı da dahil anakart haric her türlü bileşeni değiştirmen mümkün.[signature][hline]"Fear can hold you prisoner, hope can set you free." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Unutmadan, bu tür ekleme/çıkarma işlemleri bazı firmalar tarafınca , garanti dışı görülür , Örneğin toshibada öyleydi sanırım yani yetkili bir servisine gidip taktırmalısınız, tabii ki garanti süresini geçmişse sorun yok sen tak (:[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar