tunch Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 beyler everquest ismiyle bile en üstte olmayı hakediyor bence yapın bi kampanya isminizi yukarılara taşıtın her seferinde sayfanın aşağılarına dogru gelmeye üşeniyorum walla :)[signature][hline]CoH Tunch [i]Energy/Ice Blaster[i] SWG Heyd Spinner of FrF [i]Lost in Galaxy [Bu mesaj tunch tarafından 23 Kasım 2004 16:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 eheh nüans ama ne yalan söyliyim banada bi garip geliyo her seferinde en alta çekmek sayfayı lakin sadece eq için giriyorum siteye artık.[signature][hline]He stands in the shadows of his lord,Dreagloth,drinking in the dark energies of the Vault. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
athea Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 ben de yukari cekmeyi dusunuodum bu thread'i de gorunce aklima geldi yeniden ama "beyler" yuzunden elimi bile surmem artik mahalle kahvesi di mi burasi, bayanlar alinmiyo, herkes erkek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 athea ablacım sen el atmadan olur mu bu işler aa... kim demiş o lafı bakIm... herkez özür dilesin ablamızdan.. söz sizde ablajım alalım yukarı treademizi.. :=)[signature][hline]||Hisar Oyun[b]|| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 ne desek bişey ifade etmez haklısın walla :)[signature][hline]CoH Tunch [i]Energy/Ice Blaster[i] SWG Heyd Spinner of FrF [i]Lost in Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar