BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 ee buarada yazamadın mı hâlâ bir şey? arada karalama defterine koy bakalım[signature][hline]FRANCO FEST ULUDAĞ! Ayrıntılı bilgi burada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 gunes surekli dogar ve batar, yani: her zaman yenilenecek bir sey bulunur, her zaman yenilenmelidir hersey. insanlar bakar kismi biraz kastirici ama onu da sanirim insanlarin yeniliklere mal mal baktigini anlatmak icin kullanmis. hocaniz solcu anlasilan.[signature][hline]Chemical, pokemon_RIZA'ya 21 Kasım 2004 22:41 tarihinde demiş ki: ya harbiden pokemonmuşsun lan sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Simdi burda gunese bi hayranlik vardir aslinda; Günes her gun dogar ve batar insanlar bunu bilmesine ragmen tekrar goremiycekmis gibi gunesin dogumunu ve batimini seyretmekten zevk alir. *!ucar*[signature][hline]|R.I.P| Sevmiyorum calismayi,tembelim ben.|[/b]-[Kontrolsüz güc, güc değildir]- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Edebiyat suxxxxxx şimdi ilim irfan öğren ayı diyeceksiniz ama ne yapayım nefret ediyorum Mefaili mefaülü suxxor haxxor Thevenin and Norton ...[signature][hline]Your feelings I can't help but rape them I'm sorry, I don't feel the same My heart inside is constantly hating I'm sorry, I just throw you away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar