gokturkeli Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Arkadaşlar istanbul anadolu yakasında olması gerekir diye düşünüyorum ,arena bilardo salonunun yerini bilen arkadaşlar adresini yazarsa sevinirim, teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 şimdi yukarıda adres yazma satırı var www.paticik.com yazıyor şuanda oraya farenin sağ tarafındaki tuşu ile bas oradaki yazıları sil ve www.google.com yaz sonra klavyede üzerinde sol ok olan bazılarında enter yazar tuşa bas karşına beyaz bir ekran gelecek oraya arena bilardo salonu yaz çıkan ekranda hiç bir şeyi okumana bile gerek yok en üsttteki yazıya tıkla sonra okuyabilirsin okuma diyorumki boşa yorulursun falan diğer sayfada okuyacak enerjin kalmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 "bakiniz muhterem cemaat, birde sunu hatirlatiyim, camimize geliyorsunuz, su para konusunu cok iyi ele almamiz lazim camimizin cok eksigi vardir. yaninda biraz daha degisik seyler yaptiracagiz. avizelerimiz mavizelerimiz herseyimiz eksik. paranizi esirgemeyin.. beynamaz cocuklariniza veriyosunuz gidiyler langirt oyniyler. langirt oyniylar efendim bilmem ne diyler, efendim degisik oyunlar kumar oyniyler icki iciyler rus karisina gidiyler, pilardo, pilardo oyniyler. bunlara paranizi veriysiniz camimize gelince ufak kucucuk bi zuhurda bulunmaniz lazim yav.. la si*iyim nenenizi niye camiyee, yani her cuma diyrik hergun demiyrik ya cuma gunu diyrik yaw, birasaunuzun (?) ustune sicayim ya sigirinizi s**iyim, kitabina sictigimin ip*eleri, cikin disari la, cikin, a**na kodumun usaklari la, s**imin pesledikleri, koyim ninenuzun *mina, cikin disari, cik ula cik. la at onlari disari hasan, at onlari disari, hakki, hakki gel hele bura hakki.. s***rim caminin kitabini be durmayrum burda ya. yapmiyrum burda imamlik ya getirin buraya getirin baska bi adam getirin ya. s***rim cay ocagininda gecmisini ya, istemiyrum cay ocagi ya, bana parami veriysunuz la" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 yuh internette dinlediğim 4. şey lan bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 oha ilk internette mi dinledin olm? edit: ahhahsd küfür doluymuş lan editle editle bitmiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Sen nede dinledin taş plaktamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Ben örnek bir müslüman olarak o cemaatin içindeydim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar