Evr Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 bir cok kişi soruyor nasıl accountumu satarım diye gerekli olan tek şey var oda bir kredikartı önce gidip www.paypal.com burdan paypal accountu alıyoruz (baal krosu gibi gidip fake bilgiler ekleyip satış yapmayın :) patlarsınız sonra) MUTLAKA kredi kartı ekstrenizdeki adress ile 1e1 olsun (bende birkac fark oldugu icin verified olayı yapmama ragmen unverified gozukuyorum) kredikartımızıda ekliyoruz daha sonra account status bolumunde become verified kısmına tıklıyoruz gerekli kısımları dolduruyoruz(fiyatlar aynıysa tam hatırlamıyorum 1.95$ falan cekiyolar karttan galiba zaten onuda paypal accountuna ekliyorlar)şimdi bir sonraki kredi kartı ekstremizi bekliyoruz veya erişiminiz varsa netten takip edebiliyorsanız genelde 3-4 gun sonra ekstrenize yansıyor bu çekilen para PayPal 1234 gibi birşey işte o 1234u daha sonra paypal hesabımıza verified kısmına ekliyoruz.ilk adım bitti Sonra gidip www.ebay.com adresinden yeni bir account alıyoruz accountu aldıktan sonra login olun ve MYeBay kısmında SELLER ACCOUNT kısmına girin gerekli bilgileri doldurun Kredikartı vs ondan sonra hemen altında PAYPAL ACCOUNT onuda doldurun(paypal accountunuz mail adresiniz oluyor [email protected] vs gibi) bu işlemleri halledince yukardan SELL kısmına basın şimdi genel bir guide olması amacıyla sell kısmını yazmıyorum ordaki adımları tek tek takip edersiniz -Satış sonrasında eBay feelerini paypal accountuz ilede ödeyebilirsiniz veya girmiş oldugunuz kredikartından otomatık ayın 15inde çeker. *MUTLAKA AMA MUTLAKA legalnotice/Disclaimer EKLEYİN " **Disclaimer** Please note, I am NOT selling these characters, as the EULA of Lineage 2 states that all characters are the intellectual property of NCSoft. I am simply charging for the time and effort put into building these characters. The winning bidder will receive only the corresponding login and password used to enter the account. Because these codes were created by me and independent of any NCSoft involvement, NCSoft and all agents acting on their behalf have no right to sanction my selling of them nor do they have any right to prevent me from charging a buyer for the time it took me to produce them. Again, for those of you who may not understand: This auction does not violate any of Ebay's policies. If you are an employee of NC Soft or acting as an agent on their behalf, you may not bid on this item" ayrıca opsiyonel olarak en guvenli şekilde satış icin bu tarz birşey yaparsanızda iyi olur "the winner will receive a CD which contains all the information (playNC login/pass, lineage2 login/pass, and birthdate) to play the character. I will ship out the CD via USPS priority mail as soon as the money clears from my bank. The confirmation number will also be e-mailed to the winner of the auction. For Paypal, please send money via e-check. I also accept money order and cashier's check." -Eşya alış kısmına gelince tek bakmanız gereken şey Ships to:Worldwide ve adamın feedbackidir mesela ben unverified olmama ragmen 350 dolarlık bir eşya aldım ve adam sadece verified paypal userlara satıyodu benden sadece mevcut şu anki adresime ait kredikartı ekstremi(kart numarası sansürlenmiş olarak) bide PHOTO ID faxlamamı veya mail olarak atmamı istedi yolladım 3 gun sonra fedex ile kargom kapıma geldi ***eBay aracılıgı ile yapıcagınız herhangi bir alışverişten ben sorumlu degilim benim sorunsuz yapmış olmam sizlerin sorun yaşamıyacagı anlamına gelmez bir sorunla karşılaşırsanız çekinmeden sorun ama sakın Taocu Ari diye hakaret etmeyin***[signature][hline] [Bu mesaj -Ari- tarafından 23 Kasım 2004 18:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar