Peka Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 said: LoganX, 22 Kasım 2004 20:09 tarihinde demiş ki: -------------------------------Combat------------------------------------------------------------------------------- Improved Sinister Strike Rank: 2/2 Reduces the Energy cost of your Sinister Strike ability by 5. ------------------------------------------------------------------------------- Lightning Reflexes Rank: 4/5 Increases your dodge chance by 4%. ------------------------------------------------------------------------------- Improved Backstab Rank: 2/3 Increases the critical strike chance of your Backstab ability by 20% ------------------------------------------------------------------------------- Deflection Rank: 5/5 Increases your Parry chance by 5%. ------------------------------------------------------------------------------- Riposte Rank: 1/1 A strike that becomes active after parrying an opponent's attack This attack deals 150% weapon damage and disarms the target for 10 secs. 10 Energy, 1 sec cooldown, 8yrd range ------------------------------------------------------------------------------- ------------------------------Assasination Improved Eviscerate Rank: 3/3 Increases the damage done by your Eviscerate ability by 15%. ------------------------------------------------------------------------------- Malice Rank: 5/5 Increases your critical strike chance by 5%. ------------------------------------------------------------------------------- Lethality Rank: 4/5 Increases the damage done by your critical strikes when using Sinister Strike, Gouge, Backstab or Ambush by 24%. ------------------------------------------------------------------------------- Murder Rank: 2/2 Increases your chance to hit while using Sap, Ambush, Garrote or Cheap Shot by 6%. ----------------------------------Subtlety------------------------------------- Master of Deception Rank: 5/5 Reduces the chance enemies have to detect you while in stealth mode. More effective than master of Deception Rank4 ------------------------------------------------------------------------------- Camouflage Rank: 5/5 Increases your speed while stealthed by 15%. ------------------------------------------------------------------------------- Opportunity Rank: 4/5 Increases the damage dealt when striking from behind with Backstab, Garrote or Ambush by 16%. ------------------------------------------------------------------------------- Elusiveness Rank: 5/5 Reduces the cooldown of Evasion, Vanish and Blind by 75secs. ------------------------------------------------------------------------------- Ghostly Strike Rank: 1/1 A strike that deals 125% weapon damage and increases your chance to dodge by 15% for 15 secs Awards 1 combo point.50 Energy, 20 sec cooldown, 8 yrd range ------------------------------------------------------------------------------- Preparation Rank: 1/1 When activated, this ability immediately finishes the cooldown on your other Rogue abilities. 10 min cooldown ------------------------------------------------------------------------------- Improved Cheap Shot Rank: 2/2 Reduces the Energy cost of your Cheap Shot ability by 20. ------------------------------------------------------------------------------ boyle bir talents uygulamayı düsünüyorum nediyorsunuz? ne bu template ? dagger mi mace mi kullanacaksin anlayamadim mace kullanicaksan niye imp.bs. var eger dagger kullanacaksan neden cold blood yok da riposte var ayrica imp.cheap shot a 1 tp vermen yeterli (acili$ta kullanildigini var sayarak) lvl60 roguelarin hazir talentlerini bi incele ayrica rogue talentleri cok cok abarti oldugu icin cogu nerflendi / sureleri etkileri degistirildi www.thottbot.com da en son beta patch e gore uyarlanmi$i var bi ordan bak istersen thottbottada eksiklikler varmi$ [Bu mesaj baaluo tarafından 22 Kasım 2004 22:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LoganX Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Kullanacagim sadece dagger varsa ihtimal aklima eserse birde sword oda offhand olucak sekilde. neden riposte ye bisi dedisn anlamadim zaten lvl 60 rogue larin yapmis olduklari talentslara bakarak cikardim. Neden cold blood ? Riposte disarm icin aldim ve alan yüksek lvl i rogue larda gordum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 simdi aldigin diger talentlarin bazilarına bakarak Improved Backstab Rank: 2/3 Increases the critical strike chance of your Backstab ability by 20% Improved Eviscerate Rank: 3/3 Increases the damage done by your Eviscerate ability by 15%. Lethality Rank: 4/5 Increases the damage done by your critical strikes when using Sinister Strike, Gouge, Backstab or Ambush by 24%. ki buda 5/5 olmali Murder Rank: 2/2 Increases your chance to hit while using Sap, Ambush, Garrote or Cheap Shot by 6% Opportunity Rank: 4/5 Increases the damage dealt when striking from behind with Backstab, Garrote or Ambush by 16%. bariz bi sekilde bi crit.rogue yapmi$sin iyi guzel ama bunlarin uzerine sence combatta iki defa 100% $ansla 5 cp li eviscerate (900dmg fazladan x 2 = 1800) vurmak mi onemli yoksa salak riposte'mi ? zaten backstablerin neredeyse 60% ile critical vuracak cold blood ile eviscerate adami hüngür hüngür ağlatir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LoganX Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Eee ? riposte kalksa bile bana en az 6 talents puani lazim ve buda baska bir özelligi almamak demek. su anki hali ile Lethality 5/5 olursa sadece 1 point kaliyorki oda hicbir yere kullanamiyorum.. ( cheap shot 1/2 su anda ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Assassination Talents (21 points) Improved Eviscerate - 3/3 points Increases the damage done by your Eviscerate ability by 15%. Malice - 5/5 points Increases your critical strike chance by 5%. Murder - 2/2 points Increases your chance to hit while using your Sap, Ambush, Garrote, or Cheap Shot abilities by 5%. Ruthlessness - 3/3 points Gives your finishing moves a 60% chance to add a combo point to your target. Lethality - 5/5 points Increases the critical strike damage bonus of your Sinister Strike, Gouge, Backstab, Ambush, Ghostly Strike, or Hemorrhage ability by 30%. Relentless Strikes - 1/1 point Your finishing moves have a 20% chance per combo point to restore 25 energy. Improved Instant Poison - 1/5 point Increases the chance to apply Instant Poison to your target by 2%. Cold Blood - 1/1 point When activated, increases the critical strike chance of your next Sinister Strike, Backstab, Ambush, or Eviscerate by 100%. Combat Talents (7 points) Improved Sinister Strike - 2/2 points Reduces the Energy cost of your Sinister Strike ability by 5 Energy. Improved Gouge - 3/3 points Increases the effect duration of your Gouge ability by 1.5 seconds. Improved Backstab - 2/3 points Increases the critical strike chance of your Backstab ability by 20%. Subtlety Talents (23 points) Master of Deception - 5/5 points Reduces the chance enemies have to detect you while in Stealth mode. More effective than Master of Deception (Rank 4) Camouflage - 5/5 points Increases your speed while stealthed by 15%. Opportunity - 5/5 points Increases the damage dealt when striking from behind with your Backstab, Garrote, or Ambush abilities by 20%. Elusiveness - 5/5 points Reduces the cooldown of your Evasion, Vanish, and Blind abilities by 1.3 minutes. Ghostly Strike - 1/1 point A strike that deals 125% weapon damage and increases your chance to dodge by 15% for 7 seconds. Awards 1 combo point. Preparation - 1/1 point When activated, this ability immediately finishes the cooldown on your other Rogue abilities. Improved Cheap Shot - 1/2 point Reduces the Energy cost of your Cheap Shot ability by 10. toplam 51 tp ve cok daha efektif olacagina bahse girerim :) senin istediginde buydu aslinda edit:ay [Bu mesaj baaluo tarafından 22 Kasım 2004 23:47 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj baaluo tarafından 22 Kasım 2004 23:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LoganX Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 peki defansif degil bu yani demek istedigim ilk ben vurursam alirim :) nediyorsun simdi? ve cold blood bundada yok... cokmu anlamsiz bu dodge ve parry ozellikleri veren talentslar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 şöyle bi kullanımı olabilir mesela stealth ile gelip cheapshot ile acili$ (2cp) 2 x sinister strike 4cp ve tomarlan dmg verdik bile 0 energymiz var ictik bi thistle tea bi ghostly strike etti 5cp bi cold blood ardindan eviscerate 2 sn bodos vuruyoruz energy doldurup hemen ardindan vanish ve cheapshot gene aldik 2cp basiyoruz preperation a energy durumuna göre bi backstab veyahut energy gelene kadar hp durumuna gore bandaj + regen sonra bs (etti 3cp) ardindan bi thistle tea daha bi cold blood pe$inden eviscerate du$man $imdiye coktan oldu ama biz paladin oldugunu varsayiruz tekrar vanish energy bekleyip tekrar bi cheap shot hp/energy durumuna gore heal pot veyahut energy doldurup tekrar bi backstab etti gene 3cp 2 tane bodos vurup tekrar bi gouge etti 4cp arkasina dolanip energy regen edip tekrar bir backstab etti 5cp ardindan tekrar bir eviscerate totalde 10k dmg vurdunuz iyi gunler gine bekleriz not: adam bu arada armut mu topliyo diyeceksiniz hayir toplamiyor ama bu yaptigimiz warrior veyahut paladine karsiydi ve onlar armut toplamak mecburiyetinde :) cunku adami chain-stun ile hayatindan bezdirdik ayik gezdigi sure sayili zaten mage olsa coktan olmu$tu + kick de var ve ben boyle sunu vurduk bunu salaldik diyorum bunlarin hepsi min mage e 200-300 paladine 150-200 dmg falan ha ama wow da 1v1 bulamiyacz cogu zaman bu anca sehirlerde arenalarda kakara kikiri icin olur kalabalik combatlarda bizim yapabilecegimiz tek sey arkadan soteden ambush + backstab + topuk :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 said: LoganX, 22 Kasım 2004 23:56 tarihinde demiş ki: peki defansif degil bu yani demek istedigim ilk ben vurursam alirim :) nediyorsun simdi? ve cold blood bundada yok... cokmu anlamsiz bu dodge ve parry ozellikleri veren talentslar... yok cold blood var onda orasi 50 idi mouse la yanlislikla tiklamisim duzelttim rogue un defansif bir oalyi yok zaten direk rush mod saldiracaksin adama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 hehe roguelar bide adamlar kacarken ise yarıyo kosarlarken backstabi koyuyosun arkadan =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LoganX Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 beyler aranizdak kimse orc Rogue oynamadimi? Bir questle sorunum varda... Quest adi Deep Cover ve dediği herşeyi yaptım veya öyle olduğuna inanıyorum fakat şu flayergun miydi neydi hatirlayamadim silahi havaya ateşliyemedim illa bir hedef istiyordu... [Bu mesaj LoganX tarafından 23 Kasım 2004 13:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nicholas-VanHorn Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Loganx, questin orc olman ile bir alakası yok bende bu questi tamamlayıp poison kullanmayı öğrendim(undead'im). Şimdi öncelikle en sağda duran ?? lvl'lı npc nin karşısına geçip flayergun'ı(ismini hatırlamıyorum) kullanıp havaya 2 el ateş et. Npc senin düşman olmadığını anlayacak ve kafasında sarı ?belirecek(belirmezse tekrar dene yoksa saldırır) sonra yanına git konuş yeni bir quest verecek. O quest'i tamamlamak içinde konuştuğun npc'nin yanındaki kulenin girişindeki bir başka npc'den anahtar çalıp tüm kuledeki npc'leri temizleyip en üst kattaki npc'yi öldürüp içinden kafasını ve kilitli sandıktanda şu anda hatırlayamadım ama quest'i tamamlaman için gereken bir başka şey daha alacaksın(ilk olarak anahtarı çal yoksa herşeyi baştan yaparsın, anahtarı 4. denememde çaldım çok farkediyor ufaklık çalana kadar dene). Questi tamamlayabilmen için kalabalık olman gerek çünkü lvl 26'ları keseceksin. Zaten quest'i çok yapan var kendine kolaylıkla birilerini bulursun. Tüm bunlarla Ogrimar Rogue trainer'a dön. Fakat en tepedeki adamla kapışırken seni zehirliyor bu adam. Bundan kurtulman için seni sınır şehri olan Thunder Mill'e gönderecek(buydu ismi sanırım), oraya gittiğinde alchemist senin üstünden zehri kaldırmak için panzehir hazırlıyor ve sana zehir yapmayı öğretiyor. Sonrada undead şehri olan undercity de poison vendor dan zehir yapmak için gereken malzemeleri bulabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 orgrimmardada posion vendor vardı nerden aldıgın farketmez heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nicholas-VanHorn Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Poison vendor farketmez ben sadece undead olduğum için undercity'i biliyorum size kolaylık olsun aramayın diye söyledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LoganX Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 su bahsettigin kule an arkadaki elit patronu olan tower mi? kapida undeadler var hani lvl 25 olan... birde flayergun kullanicagim kisi kim onu bir anlayamadim omsden daha acikca yazarsan memnun olurum.. Ha birde orc dememin sebebi horde kismindan anlaminda idi. [Bu mesaj LoganX tarafından 23 Kasım 2004 17:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar