xieon Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 simdi ben bu oyuna başliyabilirim az cok bazi seyler öğrendim ama su meslek skill olayini cozemedim aranizda swg oynuyanlar varsa bilir soyle bir ornek karakter yaratabilecegimiz bir program veya site yokmu yani su skilleri cok iyi inceleyen ve iyi anlata yer yokmu simdiden yardimlar icin tessekurler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Wow alet kutusu dıyorr bak yukarda orda sıteler var onlara bak yararlı olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 bu hizli cevabin icin cok sagol bir oraya bakim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Önemli değil yardım ettiysek ne mutlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 yalnız bir başlığa birde yazdıklarına bakıyorumda başlıkla uyuşmamış yazdıkların:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 hehe daha soru gelcek :P bide talentlar max. kac oluyo orda 51 fln diyo ayrica paladin olunca mage skilleri alma sansimi ne ole bisi varmis yanlismi duydum yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 hehe çok iyi gidiyoruz 10dkda 6 cevap :P umarim yormuyorumdur sizi şimdi bir soru daha :) bu talents da bazi seylerin adi improved bilmem ne fln filan simdi ben sole anladim ornegin paladinde var improved holy light olay su paladin oldugunda basta holy light zaten geliyo direk buda onun gucunu artiriyor olemi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
game947 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 evet o tarz skiller bazı skillerin gücünü arttırır[signature][hline]:) :-) ;-) :-p :-O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar