aQuelleris Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 delphi bilen arkadaslara bi is var elimde. yazilimci bir arkadasim bir is aldi ve beraberinde delphi bilen birisi gerek ekibine. ilgilenen arkadaslar ciddiyse om den ulasabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aQuelleris Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Delphi mi? Abi o proje olmus gommeyi unutmuslar. Iki kurek toprak ativerin sevaptir. =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 30 sene once filan mi aldi arkadasin isi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aQuelleris Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 benim bildigim bi otomasyon programi evveliyatinda delphi ile yazilmis onu derleyip update ediceklermis fln. Dedigim gibi ilgilenen arkadaslar olursa is istanbulda baska bi ilde olsaniz dahi adam yol yemek ev masrafini karsilicak ucreti konusursunuz eger isteyen var ise. iyi ihtimalle 6 ay surecek bi is imis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Pascal biliyodum da delphi dersini alamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Qbasic olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Allah korusun en son 2009 da gördüm 2 yıllık programlamayı bitirirken ve lisede gördüydük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geezus Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 delphi ne abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Hayvani derecede buyuk fabrikalarda , ozellikle celik boru vs uretilen yerlerde , makinalarin kontrolu icin halen delphi kullaniliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar