Erchamion Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Patch yapıyordum ki bi anda bu "bad file request" mesajı çıktı. Kapandı. Ve tekrar açtığımda dosya baştan yüklenmeye başladı. Nedendir bu. Gittimi herşey nooldu. Kaldığım yerden devam edmezmiyim?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CANKHAN Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 erchamion selam, aynı sorun bende de oluyor ve tekrar girdigimde yeniden en bastan cekmeye baslıyor.ve birde download ettikten sonra,dosyaları yenilerken bir dosyayı yeniden yazamadı gibi bisey geldi karşıma ve gene o anda kopuyor. sen nasıl çözdün ben 3 günlük bayramda 3 gün uğraştım ve baş ağrısı ve moral bozukluğuyla kalakaldım.lütfen bir arkadaş bana yardım etsin.mevcut patchli halini cd ye falan kaydediversin de bende ona müteşekkir olurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Erchamion Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Tekrar indirdim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Keyzar Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Sorunu çözebildinizmi?[signature][hline]Keyzar: Spine,Regeneration-Scrapper/ Kagari: Energy,Device-Blaster/ Toxygen: Dark Miasma,Radiation Blast-Defender Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CANKHAN Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 format attim,yeniden denedim oldu.tam 3 bayram tatili günüm boşa geçti.Şu anda oyundayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 ismin ne cankan[signature][hline]Delanoresse, 02 Ekim 2004 20:20 tarihinde demiş ki: abye girince gelsin hollandali citirlar gitsin norvecliler falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CANKHAN Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 CANKHAN :) su anda bu oyunda 2 saat kadar kaldım ama bu haftasonu full cekmeyi planlıyorum :) mmorpg konusunda çok yeniyim.yardımlarınızı beklerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Keyzar Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Cankhan oyundayken friend listene eklersen bizi online olduğumuzda da mesaj atarsan iletişime geçeriz. TRT 1,2,....8'e kadar var şu anda akşamları genelde bunlardan birine ulaşabilirsin. Keyzar ile de online oluyorum arada. Komut: /friend isim[signature][hline]Keyzar: Spine,Regeneration-Scrapper/ Kagari: Energy,Device-Blaster/ Toxygen: Dark Miasma,Radiation Blast-Defender Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Erchamion Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Cankhan formata ne gerek vardı. Aynen yeniden indirecektin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar