nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 arkadaşlar yukarıdaki denklemlerde harfleri aynı boyutta gösteriyor, fakat kesirli olanlar bariz daha küçük, hepsini aynı boyuta çekemiyorum bir türlü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Equation'ın sağındaki oka tıklayıp, çıkan menüden "change to display" diyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Ne oldu? Bu dediğim çözdü mü? Bu sessiz ve gergin bekleyişe son ver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 hemen deniyorum, gormemisim sori Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 seigen said: Equation'ın sağındaki oka tıklayıp, çıkan menüden "change to display" diyorsun. abi denedim işe yarıyor ama bu sefer equation ın sağındaki numaralar aynı hizada olmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar