Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kuzey Kore 1953 Ateşkes Anlaşmasının Son Buldugunu Ilan Etti

Laurelin

Öne çıkan mesajlar

Tawheed said:

tamamnerd said:

boş adam kuzey kore ama şöyle bişeyde var yahudilerin dokunamadığı bütün ülkeler düştü
kalan 2 ülke var iran kuzey kore

Asıl israil ayvayı yer ,adamların sırtı amerikaya yaslı,amerikanın 3 milyon gerilla eğitimi almış k.kore askeriyle başetmesi 100 yılı alır,lübnan ve mısırda itin dötüne sokar israili

o yuzdenmı arap israil şavaşlarında tankları bırakıp kaçtı araplar asfdfsadfsad
Sosyal ağlarda paylaş

uçakları çalıştıramadılar değil. israil hava kuvvetleri süpriz saldırı düzenleyip arapların askeri havaalanlarını bombaladılar. uçakların kalkacakları pistleri bombaladılar. araplar uçaklarını kaldıramadı. o yüzden savaşın sonuna kadar hava üstünlüğü israilde kaldı.

o bombaladıkları amerikan gemisi de gözlem amacıyla oradaydı. herhangi bir askeri amaçla orada değildi ama israil "ne olur ne olmaz. bugün bu gözlem gemisi gelir, yarın başka gemi gelir" diyerek amerikan gemisini bombaladı, personel kaybı bile verdi amerikan ordusu. ki o gemiden telsiz yoluyla kimliklerini de belli etmişlerdi.

adamlar tanka rpg sallarken allahuekber diye bağırmıyor. planlı programlı her şeyleri.
Sosyal ağlarda paylaş

SOREN said:

uçakları çalıştıramadılar değil. israil hava kuvvetleri süpriz saldırı düzenleyip arapların askeri havaalanlarını bombaladılar. uçakların kalkacakları pistleri bombaladılar. araplar uçaklarını kaldıramadı. o yüzden savaşın sonuna kadar hava üstünlüğü israilde kaldı.

o bombaladıkları amerikan gemisi de gözlem amacıyla oradaydı. herhangi bir askeri amaçla orada değildi ama israil "ne olur ne olmaz. bugün bu gözlem gemisi gelir, yarın başka gemi gelir" diyerek amerikan gemisini bombaladı, personel kaybı bile verdi amerikan ordusu. ki o gemiden telsiz yoluyla kimliklerini de belli etmişlerdi.

adamlar tanka rpg sallarken allahuekber diye bağırmıyor. planlı programlı her şeyleri.

amerikalı medya kölesi 85 iq lu zencilerle birlikte yaşayan goylarda azını açmadı kıçını kırıp oturdu :D
Sosyal ağlarda paylaş

Esh said:

ahaha şu karikatürü görmeyeli çok olmuştu.

iran lafı açtın madem, oradan devam edeyim.

iran'da uygulanmakta olan recm aslında yahudi adetidir. muhammed hayattayken müslümanların devletinin sınırları içerisinde kalan ancak müslüman olmayan topluluklara o toplulukların hukuk kurallarını uygulatırdı. recm cezası da bunlardan biridir. yahudi kadın taşlatmıştır islam devleti. sebebi ise israiloğullarının hukukunda var olmasıdır bu ceza şeklinin. daha sonra "e muhammed hayattayken insan taşlatmış, o zaman biz de taşlatabiliriz" diye düşünerek şeriatın içerisine sokmuşlardır bunu.

al sana iran.

bugünlük övdüm iranı yeteri kadar. oh.
Sosyal ağlarda paylaş

noldu yahudi kızdınmı hep tarih boyunca kesilen üstün ırk yahudiler :D tarihlerinde 100% ağlama var önce firavuna ağlıyorlar,sonra roma çok kötüydu oy vey ağlıyorlar,müslümanlık çıkıyor ona ağlıyorlar,ispanyadan kovulup ağlıyorlar,rusyadan kovulup ağlıyorlar,almanyayı bölmeye çalışıp kovulup ağlıyorlar,iki tane dünya savaşı çıkarıp ağlıyorlar
hep onlar mağdur :D ama herkesten üstün ve güçlüler o yüzden hep ölmüşler :DD
onların hayali çin gibi köle bir devlet,rusyad tutmadı pek :D

Sosyal ağlarda paylaş

ne diyonuz nerdler ne fakesi geçekleri konuşn ırkçı ergen zart zurt oluyor ad hominemci tayfa gelmiş bi yahudi dedim 3 kişi damladı linç etmeye vay anasını almanyadaki sosyalist bayern isyanını yahudiler yapmadımı diyorsunuz yani nedir maoyu desteklemedimi diyorsunuz? zencilerin iq su 85 değilmi diyorsunuz,amerikalılar gemisi bombalnınca susup oturmadımı diyorsunuz adam kıllı argümanla gelin

Sosyal ağlarda paylaş

Flassh said:

escape değil ya, banlanıp banlanıp gelen bi ergen. yahudi muhabbetinden başka bir şey yapmaya beyni basmadığı için tanınması kolay oluyor

ne diyorsun ustam ne zaman geldim yahudi muhbbeti yaptım saçma sapan konuşuyonuz
daha 1 hafta olmadı siteyi bulanı starcraft tur-1 den bi arkadaşım dedi al paticik oyun sitesi gir diye üye oldum geldim kaç bin mesajım var diye artislik yapıyorsun o şöyle bu böyle
yasaksa yasak diyin banlayın bu bölümden gidip starcraft dota 2 de takılayım
Sosyal ağlarda paylaş

tamamnerd said:

ne diyonuz nerdler ne fakesi geçekleri konuşn ırkçı ergen zart zurt oluyor ad hominemci tayfa gelmiş bi yahudi dedim 3 kişi damladı linç etmeye vay anasını almanyadaki sosyalist bayern isyanını yahudiler yapmadımı diyorsunuz yani nedir maoyu desteklemedimi diyorsunuz? zencilerin iq su 85 değilmi diyorsunuz,amerikalılar gemisi bombalnınca susup oturmadımı diyorsunuz adam kıllı argümanla gelin

ya işte senin gibi tipleri görünce siyonistlerin, dünya nüfusunu azaltma amacına hak veriyorum. siyonistlerin dünya görüşlerinin hepsine katılmıyorum ama bazı haklı oldukları noktalar var yani. senin yeryüzündeki varlığından rahatsız olmaları da bunlardan biri mesela.
Sosyal ağlarda paylaş

müslümanlara,hıristiyanlara küfür etmek serbest bu forumda,ırkçılığa v.s girmiyor,fakat yahudi ve ateistlere hakaret edersen direkt banlanırsın,misyonerlere de hakaret etmeyeceksin bunları öğrenir ve bol bol yalakalık ederek,zenginlerden ekran kartı dilenirsen barınabilirsin,mmo bölümü ve oyun bölümü haricine de çıkma,konu dışı ve garbage in gay bar dan farkı yok ahahahahaha
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...