Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

*** Duyuru ... Alaturqua ***


NexcaT

Öne çıkan mesajlar

Everquest 2 ye yeni baslayacak ve Alaturqua Guildine katilmak isteyen arkadaslar eger aklinizda bir class yoksa asagidaki classlara ihtiyac vardir. Su anda bir kosul yok istediginizi acip bize katilabilirsiniz ancak olurda benim icin onemi yok Guildde ne eksikse ben onu acabilirim diyen arkadaslar icin asagida nelere ihtiyacimiz oldugunu yaziyorum ...

Priest grubundan herhangi bir Class (Cleric - Druid - Shaman)
Mage grubundan Enchanter
Scout grubundan Bard ve Rogue
Fighter grubundan Brawler


Tekrarliyorum;

su anda Alaturqua ya katilmak icin bir zorlama veya kosul yok. Oncelikli olarak istediginiz sevdiginiz karakter ne ise onu acin. Kapilarimiz sonuna kadar acik bekliyoruz.


***ilerde guildimize level ve class sartlari goz onunde bulundurularak uye alinacaktir.***

ilerisi icin ornek :

Alaturqua olarak

min level 15 Cleric aranmaktadir (3 kisi) ...... Gibi







su anki uyelerimizi asagida gorebilirsiniz , daha detayli bir rostera http://alaturqua.everquest2guilds.com/roster.vm adresinden ulasabilirsiniz.

Guild Roster

1.Kanuni
2.Aerill
2.Tarkan
4.Daishi
5.Argentes
6.Elisha
7.Lynna
8.Isetra
9.Syndel
10.Haywan
11.Sens
12.Hagiwhat
13.Battal
14.Koroglu
15.Heywan
16.Ugrosh
17.Bersh
18.Lethania
19.Mady
20.Gladmir
21.Venomy
22.Barbadora
23.Sarnavus
24.Mytharan
25.Arvoxel
26.Ixidor
27.Dandoniye
28.Tasy
29.Rhyexh
30.Azii
31.Rhox
32.Timurhan
33.Ltina
34.Sardius
35.Halleck
36.Xenos
37.Cynthas
38.Ilir
39.Gurthan
40.Kwisatz
41.Scelia
42.Regador
43.Cyprot
44.Wrakill
45.Loomineel
46.Novgorod
47.Pala
48.Keloglan
49.Rambokazim



Sevgiler

Alaturqua[signature][hline]EVERQUEST 2 <-----> www.ALATURQUA.com <-----> TURK GUILDI
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Selam NexcaT,
Web sitenizdeki forumlarda da belirtiğim gibi Bard oynama düşüncem var ama aklımda bir kaç soru var.

Birincisi avaturk'ten siparişim henüz gelmedi ve Bursa'ya ne zaman ulaştırırlar bilmiyorum.

İkincisi, evli ve çocuklu birisi olarak oyunlara zaman ayırsam da bir guild'in ihtiyacı olacak şekilde günde 6-7 saat oynama şansım malesef olmayacak bu alaturqa'yı etkiler mi? Biliyorum sizde de evli çocuklu olanlarınız var ama ben günde bir kaç saatin dışında adam gibi zaman ayıramıyorum.

Üçüncüsü, sanırım yeni bard yeteneği kapalı bir kutu guild'inizin forumlarında belirttiğiniz gibi ne gibi bir yararı olur bu yeteneğin çok belirli değil. Yine de bard oynama arzum var.

Dördüncüsü, şu anda ADSL 256K bağlantıma rağmen çok yüksek bir ping alıyorum. Siz de de böyle bir dalgalanma var mı? Oyunda ki bağlantınız ne durum da.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Guildimiz Raiding / Casual seklinde yani 24 saat online birileri mutlaka olacak ancak sunu bilin tum event ve aktiviteler saat 19-24 arasinda hafta ici, hafta sonu zaman kisitlamasi olmaksizin ve bunlar guild sitesinde onceden haberdar edilip olacak. kendi arasinda organize olup uyelerimizin raid yapmalari tabiki mumkun ancak bunlar resmi raidler veya eventler olmadigi icin puan olarak tutulmayacaklar.

Bardlarin resist sarkilari oldugunu umuyorum ki kesinlikle vardir. EQ1 ile EQ2 arasinda gordugum kadari ile Class dengeleri uzerinde fazla oynanmamis gene tank tank healer healer falan. bardinda ayni sekilde olacagini umarsak cok onemli bir karakter oldugunu goruruz. tavsiye ederim arti dusunuyorsan ac hic kasma.

bu aralar turkiyeden baglanan arkadaslar ara sira gidip gelen bir lag sorunu yasiyorlar. ancak sunu belirtmek isterim EQ2 baglantiyi hic zorlamiyor 56k ile cok rahat oynarsiniz desem yalan olmaz. Sadece sistem istiyor o kadar.[signature][hline]EVERQUEST 2 <-----> www.ALATURQUA.com <-----> TURK GUILDI
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...