SOREN Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Kahvenin yanında iyi giden yiyecekleri keşfetme yolculuğumda karşıma çıkan bir başka güzellik. Tuzsuz ekmek üzerine yedirilmiş sakız reçeli. Sade filtre kahve ile birlikte tüketildiğinde insanı şaşırtan bir etkiye sahip oluyor. En sevdiğiniz diziyi izlerken atıştırdıklarınıza alternatif arıyorsanız, pazar öğleden sonrası filmi yaparken değişik tatlar peşindeyseniz, sırf canınız sıkıldığı için bir şeyler yediğinizde tükettiklerinize değişiklik arıyorsanız denemelisiniz. Hem ucuz hem çok güzel kokuyor hem de kahveyle birlikteliği süper. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 sen o kisiliginle ne tavsiye etsen zor artik ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 sakız reçelini hiç görmedim ama merak ettim şindi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SOREN Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Fistan said: sen o kisiliginle ne tavsiye etsen zor artik ya dinime dahleden bari müselman olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 gaaaaaaaaaaay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir.Enis Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 fb da demin afrikalı zayıflıktan ölmek üzere olan çocukların fotoğrafını gördükten sora bu topici görmem ilginç oldu :) troll gibi oldu biraz ama üzüldüm valla çok etkilendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Afrikanın bu halde olması sömürgeci ülkelerin oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 abi bu konuyu iyiki gormüşüm, ne muhteşem bi lezzetmiş. bu siteden satın aldım iyiydi. o markayı alma şunu al diyebileceğiniz bişey varsa tekliflere açığım. birde bunların daha büyük boyutta satılanı yokmu yahu 3 kutu satın aldım hemen bitti :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 bende merak ettim nerden alinir en iyisi nedir bilen doksun bilgilerini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 alınacak yer varsa söyleyin biz de alalım hakkaten. merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SOREN Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Sarantis'i Damsak Gıda ithal ediyor. Şu anda Vanilyalı Fıstıklı Macun var bende aynı firmanın. 453 gr.'lık kavanozda olanından. Ona abanıyorum kahveyle birlikte. Sitelerinden satış noktalarına bakabilirsiniz. Bana bir akrabam İzmir'den getiriyor. Satış noktalarına ne sıklıkla mal gönderiyorlar bilemeyeceğim. Şu ana kadar tükettiğim ürünlerinden memnunum. http://www.damsak.com.tr/damsak.php?sayfa_id=152&lng=1 Çeşme'ye gittiğinizde sakızlı dondurma yemeyi ihmal etmeyin bu arada. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar