Theridone Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 aquila said: ahmet cakar insanlik ayibi. fixed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Ahmet Cakar insan adam gibi tartisma programlarina bir tepki olarak dogmus resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Fenerbahçe Kulübü, Bursaspor maçında hakemlere centilmenliğe aykırı hareket nedeniyle 21 gün hak mahrumiyeti alan Başkan Aziz Yıldırım'a verilen ceza ile ilgili açıklamada bulundu. Bursaspor menajeri Süha Sidal'ın 'Hakemleri tehdit ediyor' açıklamasıyla başlayan polemik Fenerbahçe'nin açıklamasıyla yeni bir boyut kazandı. Sidal'ın 'polis kamerası her şeyi tespit etti' iddasından sonra Fenerbahçe'nin savunmasında bu görüntüleri verdiği açıklamayla ortaya çıktı. Kamuoyuna duyuru" başlığı ile kulübün resmi sitesinden yapılan yazılı açıklamada; "Başkanımız hakkında, gerçek dışı beyanlarla, yazılı ve görsel medyada yargılamayı etkilemeye kalkışan ve bu amaçla yalan beyanlarda bulunanlara karşı tüm yasal hakkımız saklı kalmak kaydıyla, bu konu için, Tahkim Kurulu'na başvurulacağı ve bu konunun takipçisi olacağımız hususu, mesleki ve popüler mevcudiyetini Aziz Yıldırım üzerinden sağlayan kişi ve kuruluşlara önemle duyurulur." denildi. Duyurunun tamamı şu şekilde: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 tahkim is mafia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 neden bizim bütün büyük kulüpler internet sitelerinden yaptıkları açıklamalarda mmo oyunlarının forumlarında yazan isveçli bebelerin üslubunu kullanıyorlar. mevcudiyetini aziz yıldırım üzerinden sağlayanlara duyrulur nedir ya aehaeh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 DeathLord said: Ben diyorum ki adam hakemi baski altina almis, hakem de cekememis bayragi. Tam ters pozisyon olsa cekecekti belli ki iste sen de ayni seyi yaziyorsun zaten. Bak gayet basit ben o hakemi gördügümde karar veremeyen vermeye cesaret edemeyen bi hakem görüyorum. Devre arasinda olaylar yasanmis onunla baglanti kuruyorum. Gazete haberleriyle ilgili fikrimi de söyledim o ortamin ne oldugunu da söyledim isteseler polis kamerasindan cikarir gösterirler ama o cd lere ne oldugunu da sike sorusturmasi sayesinde ögrendik tapelerden. Yine de hakem raporu düser medyaya okur bakariz ne demis ne dememis. Bu maçta golü veremeyen yan hakem ancak bu hafta tekrar maç alabildi o da konyaspor maçı... İlginç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar