dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 BabacumMostors said: abi ben eline makine yapı bulaşmamış somun sıkmamış T cetveli kullanmamış statik vs hesaplamamış insnalara mühendis gözüyle bakamıyorum yup Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 işini iyi yapan adam bu muhabbetlere prim vermez zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 kimsenin zaten senin benim onayimi bekledigini sanmiyorum. Adam parasini kazaniyo mu? bitti. edit: Bir doktur olmak, bir insaat mühendisi olmak icin okumak tabiki sarttir. Aksi söz konusu bile olamaz. Benim kastim burda gecen yazilim. Üniversitede ögrenilen her seyi disardan kendi imkanlarinla da ögrenebilirsin. Yani ben diplomali yazilim mühendisiyim ben daha iyi programlarim kadar gülünc bir yorum olamaz. Adamin yetenegi vardir senin 4 senelik yazilim derslerini 1 senede bitirir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 fede said: fazla mesai yapıyorum işin ne. yapacaksın tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 sizin gibiler sayesinde cebimiz doluyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 sen ne yapıyon cemposter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 cempostaci said: sizin gibiler sayesinde cebimiz doluyor :) (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 oha fuhuş var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar