Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Havalı silah,tüfek,optikler aksesuarlar.


Lithran

Öne çıkan mesajlar

Geçen sene merak üzerine hobi ye başladım.Sitedeki yaş ortalaması meslek sınıfları çok değişken.15 yaşından 55 yaşına kadar bir çok hobici bu forumda bilgilerini paylaşıyor.Sitede tüm dünyada ve ülkemizde bulunan havalı silahlar kullanıcılar tarafından incelenip deneniyor.Atış grupmanları ,modifiye tüfekler gibi konularda kapsamlı geniş bilgi bulmak için en ideal türk sitesidir.

Ayriyetten bölgelerde olan takımlar sayesinde yarışmalar düzenlenip keskin nişancılar hünerlerini gösteriyor.Çoğu yarışmalara büyük silah fabrikaları ve silah bayileri sponsor oluyor.

Kısacası tüm silah tüfek ve aksesuarlarıyla ilgili hertürlü konuyu bulmanız mümkün.İkinci el satış başlıklarında temiz güvenilir insanlarla alışveriş yapmanız da olağan.

Zaten ilgisi olan kişi sitenin bilgi paylaşımının yeterli ve iyi derecede olduğunu anlayacaktır.Geyik yapılan trollenen başlıkları görmeniz inkansız,gayet ciddi ve özverilidir .

Hobi bağımlılık yapabiliyor yinede uyarayım dedim :)


Airguntürk


Etkili pahalı oyuncaklara örnekler aşağıdaki gibidir.Hobi için 100 tl den 5000 tl ye kadar çok geniş silah bulunmaktadir.












Bu gibi bütün tüfekler türkiyede yasal olarak satılan ruhsata tabi olmayan son derece zararlı etkilere sahip oyuncaklardır.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...