Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Alman polisine söyle...


calimero

Öne çıkan mesajlar

Estel_Anorien said:

Kaliko calimero kendinizi uyarıldınız varsayınız.


abi neden uyarılıyoruz sorabilir miyim? tayyip bile değişti dönüştü ama solcular değişip dönüşemedi zıh zıh deniyor. tayyip'in yaptığı için o kelimeyi kullanıyorum ben, eğer akp tayfasının yaptığının bu olduğu düşünülmüyorsa eyvallah.

ha şunu da söyleyeyim; alttan alttan bu söylediğimin 10 katı kadar giydirmeyi de çok iyi bilirim, herkes konuştuğunu bilsin eğer uyarılar yapılıyorsa..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

akp tayfasının yaptıklarını istediğin gibi düşünmekte özgürsün netekim benim düşündüklerim de çoğunlukla ortadadır. burda di ye doğru çift girme sebebiyle uyarıyorum. sen giydireceksen yine ince zekayla giydir saygım sonsuz desteklerim. usluplar biraz toparlansın diye uyarmaya başladım zaten.

hepiniz ayağınızı denk alın lan.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ki bana giydirmen icin de hic bir sebep yok zira gereksiz atarlandin.

Bir seyler yapilacaksa, basarilacaksa, bunun mevcut yaklasimlarla, iki kelimeyi bir araya getiremeyen bireylerin yonetimiyle, "vatan millet Sakarya"nin sol versiyonu ile olmayacagi muhakkak.

Once, artik kafalarin mi desek yaklasimlarin mi desek, degismesi ve gelismesi gerekiyor. Olayin artik tamamen ideolojileri asip, gunumuze uyarlanarak sistemli ve planli bir calismaya donusmesi gerekiyor. Bu konuda Feto/Tayyip tayfasi ornek almakta hic bir sakinca yok, adamlar cok guzel gosterdiler boyle bir yaklasimin ne kadar tehlikeli olabilecegini.

Ha zaten var oyle bir sey derseniz rahatlikla diyebilirim ki yok. Sol partilerin vekilleri ve baskanlari dahil herkes kendi cebini doldurmakla, kendi adamini kayirmakla mesgul. Olmayani da kucuk gruplara ulasip organize etme ve yonetme konusunda basarisiz.

Kucuk gruplar ve olusumlar desen, kimisi gruptan siyrilip basarili olmus sinirli sayida is adami tarafindan destekleniyorlar ama onlar da yine cesitli sebeplerden -ki yeri gelirse tartisiriz- bir butunluk saglayip yuruyusler ve protestolar disinda pek organize olamiyorlar.

Eh, onlarin da ne kadar ise yaradigi, ne kadar onemsendigi ortada.

Bu arada hakkini yemeyeyim bu guruplarin bazilarinin yaptigi cok guzel etkinlikler ve eylemler oluyor ama hem medya hasir alti ettiginden hem de genel topluluk icinde cok ufak kaldigindan yine farkedilmiyor, yine yerel olmaktan cikamiyor.

Konuya donecek olursak;

Hal boyleyken sekil 1-A'da goruldugu gibi birilerinin zor toparladigi iki cumle ile laf soyleyip sonra salonu terketmesi, liselinin birinin ogretmenine laf soyleyip siniftan cikmasindan farksiz. O yuzden ergen, o yuzden basarisiz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Silkin kendine gel TURK! SEN KILICSIN! SEN YILDIRIMSIN!
SEN SEMERKANT TAKI AKAN KANSIN! SILKIN VE KENDINE GEL!
SEN ASENA NIN SON TORUNUSUN! SEN MAVI KURT ATATURK UN SON EVLADISIN! SILKIN VE KENDINE GEL PIS ARAPLARIN YALANLARI ILE KARDES KANI DOKTUKLERI DINI BIRAK!! SANA OGUTLENEN GOK TENGRI ILE TEKRAR YUKSEL TURK! YUKSEL TURK!

http://www.youtube.com/watch?v=7Uj4GidWdvY
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...