Venoms701 Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Oncelikle iyi forumlar dilerim.selamlar :) Hesap 1 : İçerisinde Assassins Creed 3 ve Assassins Creed Revelations gold edt. bulunan uplay hesabım satılıktır. Fiyat : 35tl Hesap 2 : İçerisinde Far cry 3 bulunan uplay hesabım satılıktır. Fiyat : 35tl Hesap 3 : İçerisinde CoD Black Ops 2 (Ru edt.)+Nuketown 2025 [40 level] bulunan steam hesabım satılıktır. Fiyat : 35tl Hesap 4 : İçerisinde MoH 2010 bulunan Origin hesabım satılıktır. Emaili forumdan guvenılır bır arkadaşın uzerıne kayıtlıdır ondan almıştım hesabı. Fiyat 6tl Not : Hesaplarımı kredi borcumdan dolayı satılığa sundum elimde kalan tek hesap lotr online hesabımdır onunla idare edicem artık boş vakitlerimde. Not 2 : Garanti bankası hesabım bulunmaktadır ödemeler o şekilde hesabıma olacaktır.iyi forumlar diliyorum herkese ve Oyunlarda hiçbir ban , hile vs gibi olaylar yoktur.Alıcı arkadaşlara hesap ss'leri gonderilir ve şimdiden hayırlı olsun. İyi forumlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 peki neden? neden böyle bişey var ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venoms701 Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Ney neden anlamadım? Borcum dıyorsanız işlemcim bozuldu vatandan yenisini aldım 500tl tuttu onu odemem gerekıyor taksıdı 100tl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar