Hakiki_Portnoy Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 www.cbswords.com adresinden anduril yahut glamdring almak istiyorum.bu sitelerden kılıç almış olan varsa bana bir yardımcı olabilir mi? shipping ne kadar tutar? daha iyi bir site bulabilir miyim? 2. el nasıl bulurum?[signature][hline]şu hayatta tek idolüm arthas amcadır.seviyorum onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hakiki_Portnoy Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 ehheha zaten annemi sakatlık yaratmayayım diye bileysiz olduğuna ikna ettim de öyle izin verdi. anduril'in toplam uzunluğu 1.32 metre,blade uzunluğu 1.01 metre.insan ister istemez tırsınıyor değil mi.. üzerindeki rune larda "Nanye Anduril i ne Narsil i macil Elendilo. Lercuvanten i mali Mordoreo." yazıyor Quenya dilinde. "Ben Anduril,bir zamanlar Narsil dim,Elendil'in kılıcıyım.mordor un hizmetkarları tıssın benden" demek oluyor. Allahım şu an tek istediğim kılıcı bir an önce alıp incelemek.sonra da özel Gondor desenli plaketiyle duvarıma asacam.yardım edinn beahh...shipping i en uygun olan site hangisi..[signature][hline]şu hayatta tek idolüm arthas amcadır.seviyorum onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hakiki_Portnoy Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 sword değil spear adeta.[signature][hline]şu hayatta tek idolüm arthas amcadır.seviyorum onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Felix Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 fiyatı nedir peki kılıcın? hakkat super bişi[signature][hline][b]always.outnubered.never.outgunned Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hakiki_Portnoy Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 siteden siteye değişiyor. www.cbswords.com da 190 dolar. amazon da 180 dolar. bazı yerlerde 244 dolara gördüm direk tenezzül etmedim. sorun şu:shipping in en az olması lazım.ki bu USA dan alırsam maksimum oluyor (50 dolara kadar çıkıyor hatta geçiyor)(allah belalarını versin.) bu konuda deneyimli adam bulmak da hint kumaşı aramak gibi.koca paticik te kılıç satınalacak kadar LOTR vs vs hastası adam yok mu?yardım.. :-?[signature][hline]0800 211 33 74 "Alo ishal oldum,ne yapmalıyım?" (gerçektir.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ringwraith55 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Bence asil soru tr ye getiriyormu? Mesela noble collection diye bir site/firma var bu amazondan falan dvdsini alinca icinden katalog u falan cikiyor bir nevi sponsor gibi birsey ama tr ye getirmiyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 katana almak ıstedıgımde araştırdım emnıyette ve gumrukte tanıdıkalrınız yoksa bulaşmayın hiç ilk gumrukten gecıyor ve 100$ dan fazla oldugu ıcın bıssuru ıslem yapıosunuz sonrada emnıyet el koyuyor kılıçlara ve baya bir sorun cıkarıyor çogu zamanda ıade etmıyor kılıcları[signature][hline]Hiko Seijuro,öğrencisi Kenshine bılınmıyen bir tarihde demişki: Sword is just a weapon,Swordmanship is learning how to kill. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 ben bi kılıç aldım geçti gümrükten adam hediye yazmıştı sanırım tam hatırlamıyorum[signature][hline]Guitarist Dark Elf Commander ------------ Blackice, 19 Ağustos 2004 03:57'da demiş ki: OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hakiki_Portnoy Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 süs eşyası adı altında ve hediye olarak sokacam türkiyeye..gümrükte "kılıç" olduğu için sorun çıkmıyor nitekim bunu sorun yapan 3 ülke var meksika japonya portekiz. 100$ ı geçince hadisesini bilemicem ama biz belçikadan hp printer soktuk bizzat. artık son düşüncem şu,ingiltereye ısmarlatıcam,orda bir tanıdık türkiyeye gelirken getirecek.[signature][hline]0800 211 33 74 "Alo ishal oldum,ne yapmalıyım?" (gerçektir.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 direk getiride sorun çıkmıyosa bende alicam bişiler cbswords dan da bendede ayni sorun var gümrükte el koyarlarsa die tırsıom[signature][hline]isimler değişsede , kahpeliktir baki kalan .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 ben swswords muydu neydi ordan almıştım.[signature][hline]Guitarist Dark Elf Commander ------------ Blackice, 19 Ağustos 2004 03:57'da demiş ki: OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
teenboi Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 abi kılıcı napçanız bu devirde ya :P ben sdc kurtlar vadisinde kaldı sanıodm :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gaunlet Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 amazon.co.uk'da varsa ordan al en az shipping orda[signature][hline]Kılıcımı ileriye doğru tuttum, boşlugu kestim, büyük ateşin ortasında, rahatlatıcı bir esinti aktı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hakiki_Portnoy Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 gümrükte fazla iri olduğundan sorun çıkıyomuş öğrendiğime göre. [Bu mesaj -tnG-Portnoy tarafından 23 Kasım 2004 01:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar