Wolas Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 dün formaat attım win7 ultimate yükledim patch + driver derken 30gb oldu normal mi böle olması işe geldim baktım 20gb dan fazla windows yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 5gb ı yazılım. gerisi millet naaptıklarını anlamasın diye encyrpt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 backup ı kapattın mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 aklıma gelmemişti backup gidince bakayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 hibernation falanda vardır. ramin kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 30gb ne ki bu devirde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 http://windirstat.info/ indirip bak hangi dosya cok yer tutuyor. buyuk ihtimal ram'in coktur; hibernation ve pagefile default yuksek olur o yuzden. hibernation kapatabilirsin, pagefile ( virtual memory hedesi) azaltabilirsin filan. bir iki google search yap pagefile.sys ve hiberfil.sys Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 aquila said: 30gb ne ki bu devirde. Battlefield 32gb su anda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 önceki dosyaları silmeyi unutmuşsun sanırım bi bakar mısın C'de windows.old diye bir dosya var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar