Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

EVİL


qemre

Öne çıkan mesajlar

Beyler Evil olacak türkler buraya yazarsa sevinirim. Gördüğüm kadarıyla çoğu Türk Good olucak. Evil Türklerle birleşip oyunda bir topluluk kurmak istiyoruz.İlgilenenler buraya yazmayı unutmasın.(Gerçi bende hala evil olucağıma tam karar vermedim ama..)

Saygılar
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Nerdeyse bütün türkler ve dünyadaki çoğunluk *evil* olarak başlayacak gibi. freeport üzerine pek çok rehber varken qeynos için pek bi rehber yok. Ya da alaturqua'daki *evil* arkadaşlarım guildi gaza getirmek için bende (bizde) böyle bir izlenim yarattılar.

Alaturqua'daki good başlayacak olan bi kaç arkadaşımız da "betrayel quest"ini yapıp freeporta geçecekler.

ühühüü oyun daha elimize geçmedi :(
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar biri bana Evil olmanın ne gibi faydası var soyleyebilirmi?

2 char yarattım. lvl 15 sorc Good ve yeni yarattiğım lvl 6 Buyucu Evil.

Evıl sehri cok kasvetli karanlık pek sevemedim. Good sehrı gayet guzel gozukmekte. O yuzden bir fayda goremezsem good devam edicem.

[Bu mesaj HaploNexus tarafından 18 Kasım 2004 15:59 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

hic bir farki yok bir tek bazi classlar icin sorun olabiliyor mesela ranger oynamak istiyorsan good olmak zorundasin assasin oyniyacaksan evil gibi bunun haricinde bi fark yok biri evil diyeri good iste insafiniza kalmis bisi yani ayni zamanda rangerdan evil olmaz mi derseniz oda olur fakat biraz zorlugu var.[signature][hline]||Hisar Oyun[b]||
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Alaturqua olarak oylama sonucunda Freeport sehri secildi ve bu sekilde evilligin ilk adimi atildi. Ancak Qeynosda ciksaydi bizler gene mutlu olacaktik cunku muhim olan birliktelik. Oyunlari cekici yapan cevrenizdeki insalar muhabbet. Iki gamma ile aciyorsunuz yoksa isigi.

Sevdiginiz kendinizi buldugunuz karakterle oynayin bence. Tum evil ve good karakterlerin gucleri genelde ayni zaten bir yerde assassin digerinde ranger, birinde oldurmek icin dogmus katil digerinde kurt kuzu bekcisi polyanna :P

Heh[signature][hline]EVERQUEST 2 <-----> www.ALATURQUA.com <-----> TURK GUILDI
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...