Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Patiler patiler patiler,bilen patiler..Şimdi benim bi sorunum var yardımcı olursanız çok teşekkür ederim... Şimdi pcme format attım atmadan önce herşey çok güzel gidiyordu..Attıktan sonra Adsl hızım çok yavaşladı..Firewall kurdum(Trend Micro)ama o da kesmedi.Sonra netstat -n ile portlara baktım 445 ve 135 çok fazla açık veriyordu.Onları blockladım ama hala devam ediyordu..Ne olabilir? ps:aramaya inanıyorum ama arayamıyorum...o nedenle bakamadım..Bu siteye bile yavaş yavaş zorla girdim..[signature][hline]İmza buysa Kral benem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 bazi insanlar sp1 yuklemeden sp2 yukleyince baglanti sorunu oldugunu soyluyorlardi... sen de boyle bi sey mi yaptin? belki ayni sorundur?[signature][hline][Golden Horde]Goyal Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thalion Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Bu gibi durumlarda tavsiyem, sözünü ettiğin port numaralarını veya fazla aktivite gördüğün port numaralarını google'da arat, bu portlar üzerinden işlem yapan worm, trojan, backdoor vs. gibi zımbırtıları döker sana semptom'larını makinan ile karşılaştırırsın, match eden process'ler vs varsa remover'larını aranmaya başlarsın.. Bugün için konuşuyorsan sanırım internet çıkışları ile ilgili genel bir sorun var, bende leased line üzerindeyim benim de bugün internetim rezalet.. Yani sorun makinana format atmandan kaynaklanmıyor olabilir...[signature][hline] MS / Linux System Admin, Backbone Administrator, VoIP Technician, NooBie C# Developer , ex pisikopat MCSE,MCSA,MCDBA,CCNA icq : 566413 msn : [email protected] There is no darkness, only ignorance.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_AvengeR_ Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 ewt bnada bole bişe olmustu bi exe dosyası butun netimi yiyo bnde giremiodum hiç bi sayfaya bn zone alarmdan bakıp bulmustum ve sildigimde duzelmişti sendede aynı sorun olabilir zone alarmla bakmanı tavsiye ederim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Zone alarmı tam olarak anlayamadım :( o nedenle kullanamıyorum.Splerden de hiç biririni yüklemedim.yardımlarınız için teşekkürler.[signature][hline]İmza buysa Kral benem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 zone alarm les ben sana panda platinum oneririm.[signature][hline]Chemical, pokemon_RIZA'ya 21 Kasım 2004 22:41 tarihinde demiş ki: ya harbiden pokemonmuşsun lan sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_AvengeR_ Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 zone alarmda bi pencerede hangi programlar neti kullanıyo diye bi gosterge vardı orda garip bi exe gozukuyodu ordan cozmustum olayı tabi eni iyisi bi virus programı yukleyip tam tarama yapmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 :( artık hiç bir port kullanılmıyor çok fazla ama,hızım hala düşük,hangi programların neti kullandığını nasıl anlayacağım?:( küçük olması lazım çünkü çekemem de hızım 1kb[signature][hline]İmza buysa Kral benem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neter Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 geçici çözüm: network connections > local area connection > properties > tcp/ip > advanced > options > tcp / ip filtering altında permit only deyip IP protocols için 80 i ekleyelim. bu şekilde sadece 80i port çalışacaktır. daha sonra her ne indireceksek (zone alarm olabilir misal) portları kontrol etmek için indirelim. programı kurup, makineyi baştan başlatalım ve tüm portları geri açalım. olmadı bu iş formata kadar gider sölimm .. işte bu tip noktalarda kahrol windows, geber öl diesi gelio insanın, bir socklist , lsof falan olsa 10 saniye de bulacağın şey için 4.5MB program indirmek kadar saçma bişi yok .. neyse konu farklı noktaya gitmesin, cevap yukarıdakidir. kolay gelsin .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar