Felix Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Kullanmayı beceremediğim için satıyorum. 2 senedir evde duruyodu oyle. Okulda proje zamanı bi arkadaşım tarafından 1 ay süre ile kullanıldı sadece. (çizim yüzeyinde kullanıma bağlı olarak yüzeysel kullanım çizikleri vardır, googleda intuos4 surface scratches diye aratırsanız her kullanılan intuos4 tablette oluştuğunu görebilirsiniz (:P) kötü kullanım vb değil yani ) Kutusu cd'leri vb herşeyiyle durmaktadır. Apple Pupa Caddebostan'dan satın alınmıştır. Garantisi bitmiştir zira garantilik bi durumu yok kesinlikle aklınıza takılmasın. Detaylı bilgi için 533 779 07 80 arayabilirsiniz / ödemeli atabilirsiniz. İstanbul, elden teslim, 750tl Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 boyutunuda yaz ısterrsen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Felix Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Wireless model tek boyut olduğundan yazmamıştım, ekliyorum hemen. Kendi boyutu: 363 x 253 x 15 mm Çizim alanı : 203.2mm x 127mm (8.0" x 5.0" ) 5080 lpi 2,048 level basınç duyarlılığı Model kodu: PTK-540WL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Felix Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Yurtdışından orjinal çizim yüzeyini sipariş ettim. Tamamen çiziksiz tertemiz satıyorum aleti.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar